1 wikkeljurk, 3 looks!

De wikkeljurk is de perfecte jurk voor ieder figuurtype. Zo komt je taille prachtig uit, ook al heb je er geen één 😉 En komen je vrouwelijke rondingen ook nog eens goed tot z’n recht dankzij dit model.

Al een tijdje terug scoorde ik een wikkeljurk bij de Only, ik kan deze helaas niet meer vinden. Maar er is genoeg keuzen, want dit model is HOT!

En ik moet meteen eerlijk bekennen ik heb hem nog geen 1 keer aangehad… Herkenbaar? Ik draag zeker vaak jurken, maar eigenlijk alleen maar in de zomer. Nu de warmere dagen er weer aankomen, heb ik deze jurk maar weer eens uit de kast getoverd en ben ik ermee aan het stylen gegaan. Ik laat je vandaag graag zien welke 3 looks ik heb kunnen combineren met deze jurk.

Casual dagje

Hoewel de print van deze jurk alles behalve casual is. Kun je hem toch leuk stylen met een paar leuke instappers. Door verschillende stijlen met elkaar te combineren, krijgt je look net dat beetje extra’s. Voor een alledaagse casual look draag ik er een topje onder en voor de koudere dagen draag je er een denim jasje overheen. Doordat het denim jasje wat matter van kleur is, dimt hij de print van de jurk ook meteen een beetje in!

Hip en trendy dit seizoen

De trend van dit moment is om je jurk als lang vest te dragen. Niet elke wikkeljurk is hier perfect voor, je ziet namelijk bij een wikkeljurk een stukje van de binnenkant. Bij mijn jurk stoort dit gelukkig niet dankzij de print! Het perfecte model hiervoor is de blousejurk! Hier heb ik hem gestyled met een broek, maar hij is ook leuk te stylen met een rokje!

Perfect voor een date night!

Ga je op date night met je liefje, dan is een leuke jurk natuurlijk altijd goed. Ik heb hem gecombineerd met een sandaaltje in een taupe kleurtje. Deze zorgt er ook nog eens voor dat mijn benen langer lijken! Steek je haar losjes op voor een romantische look, draag een paar statement oorbellen en maak de look helemaal af met een lekker kleurtje op je lippen!

Dit zijn de 3 looks waarin je mij deze zomer zeker kan tegenkomen. Welke look is jouw favoriet?

Deze en nog meer stylingvideo’s vind je op mijn Instagram

Veel liefs,

Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *