het perfecte bruiloftsjurkje

3 keer anders: Het ultieme bruiloftsjurkje

Het is tijd voor een nieuwe serie…. 3 keer anders
Met vandaag als thema het ultieme bruiloftsjurkje

Het bruiloftsseizoen is weer begonnen. Dus het wordt weer een zoektocht naar het ultieme bruiloftsjurkje. Nu zijn wij Nederlanders nogal zuinig, dus het jurkje moet uiteraard ook na die tijd nog gedragen kunnen worden.

Wat ik vaak zie is dat we dan graag voor veilig gaan… Want te veel poespas ruïneert het idee dat we het daarna nog kunnen dragen. Om het allemaal wat spannender te maken heb ik daarom gekozen voor een op en top bruiloftsjurkje… Namelijk met heel veel kant 😉

het perfecte bruiloftsjurkje

Perfect om te schitteren op een bruiloft (waarop je veel fotografeert wordt, dus foto proof: √ Check)

Maar nu komt de uitdaging… Hoe ga je het ultieme bruiloftsjurkje na die tijd stylen. Zonder dat je het idee hebt dat je te over dressed bent.

Nou zo dus 🙂

Casual

Gooi er een spijkerjack overheen en alles wordt meteen lekker casual. Draag er leuke platte stampers onder. Gooi je haar lekker wat naar achteren. Gezond blosje dankzij de blush en een likje mascara doet wonderen. Tadaaa, good to go!Casual look

Rebels

Ga je lekker op stap met de lady’s en mag het allemaal wat ruiger… Dan is je favoriete leren jack perfect for this job! Gooi er een stel ruige boots onder. Lekker stoer haar en een smokey eye… Tijd om te gaan feesten!

leren jack look

Dus dames… Ga dit bruiloft seizoen eens voor wat anders! Want nu weet je hoe je jouw favoriete jurkje ook na de bruiloft stylish kunt dragen.

3 keer anders is een onderdeel uit mijn masterclass combineren kun je leren. Benieuwd naar nog meer tips & trucs? Ontdek hoe ook jij eindeloos kan combineren tijdens een van mijn masterclasses.

Welke van deze 3 looks is jouw absolute favoriet? Let me Know!

Veel liefs,

Marloes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *