ontdek de
kracht van een
imago stylist

stap uit je comfortzone wat zijn de voordelen van een imago stylist?


zelfvertrouwen

Door je meer te gaan richten op je pluspunten in de plaats van je onzekerheden. Zul je al snel merken dat je zelfvertrouwen hierdoor een flinke boost zal krijgen.

zelfbeeld

Door te kijken naar je kwaliteiten zal ook je zelfbeeld een positieve wending krijgen. En dit zorgt dan meteen weer, voor een gelukkiger gevoel en minder stress.

zichtbaarheid

Doordat je sterker in je schoenen staat en weet wat je wilt uitstralen. Durf je ook meer zichtbaar te zijn. En dat allemaal in je eigen unieke en persoonlijke stijl.

persoonlijke groei

Op elk gebied in je leven zal er groei plaatsvinden. Je laat je niet meer tegenhouden door onzekerheden en twijfels. Je bent klaar om uit je comfortzone te stappen!

recensies wat zeggen mijn klanten


over de kleurenanalyse

 Naar aanleiding van een actie bij de kapper heb ik een kleurenanalyse laten uitvoeren door Marloes. Ze heeft me veel geleerd over welke kleuren het beste bij me passen en waarmee ik ze kan combineren. Naderhand kreeg ik een gepersonaliseerd kleurenpaspoort mee, zodat ik de informatie altijd bij de hand heb. Marloes was zowel professioneel als gezellig tijdens de analyse. Het was goed merkbaar dat ze gepassioneerd is over wat ze doet. Dit maakte het niet alleen een nuttige, maar ook erg leuke ervaring! Dankjewel Marloes. 

volg mij ook op instagram