versterk je
personal brand
met kleding

Zichtbaar vol
zelfvertrouwen


Je personal brand versterken met kleding

hoe fijn zou het zijn…

  • Wanneer je volledig zichtbaar durft te zijn
  • Je jezelf op een authentieke manier kunt presenteren
  • Je weet hoe je kunt opvallen in de massa

Download nu het gratis e-book waarin ik je in 5 stappen laat zien hoe ook jij vol zelfvertrouwen zichtbaar kunt zijn. Door met kleding je personal brand te versterken.

hoe meer zichtbaar je bent , hoe meer mensen je kan helpenJe bent een expert in je vakgebied en wil graag zoveel mogelijk mensen helpen met jouw kennis.

Maar hoe kunnen al deze klanten jou vinden, wanneer je niet voldoende zichtbaar bent.

Online zichtbaarheid gaat alleen een stuk verder dan af en toe een leuke foto plaatsen. Jouw klanten zijn op zoek naar een verbinding, een verbinding met jou.

Nu ben jij alleen niet de enige die de aandacht van jou ideale klant probeert te trekken. Scrol maar eens door je social media kanalen heen. Hoe zorg je ervoor dat je opvalt in de massa, zonder jezelf te verliezen in allemaal styling trucjes. Of een hele nieuwe garderobe?

Ik geloof dat iedereen de taal van kleding kan leren kennen. Het gaat namelijk niet alleen om een leuke outfit. Het gaat om het spreken van de juiste taal. Op deze manier kun je een echte verbinding maken. En jouw droom onderneming werkelijkheid maken.

wat zeggen mijn klanten

rianne
"Ik heb bij Marloes een training gevolgd. Met mooie tips over je kwaliteiten en hoe je die terug kan laten komen in je kledingkeuze. Marloes kan helder en duidelijk uitleggen. En ik kreeg nog wat mooie persoonlijke tips mee. De training smaakte in ieder geval naar meer dus Marloes, I’ll be back! En een tip van mij als je de training wilt gaan volgen: vraag zoveel mogelijk, want dan passen ze de informatie aan jouw situatie aan, mooi handig!"

ingrid
" Marloes luistert goed naar je wensen en kijkt mee met wat je in huis hebt en welke aanvullingen je kan doen! Ook je persoonlijke budget houdt ze in de gaten! Ik had als student weinig geld te besteden, maar kon toch alle tips gebruiken, omdat ze weinig geld kosten! Nu volg ik haar op de voet en heb nu altijd iets leuks om te dragen! "

mirjam
" Gisterenavond de cursus bij Marloes afgerond. Vandaag de 1e tips uitgevoerd... Mijn oude kleren zijn doorgespit. De boodschap is duidelijk...WERK AAN DE WINKEL. Op naar de juiste kleding, meer kleur en vooral plezier in wat ik doe! "

daphne
"Dit is een echte aanrader! Ik heb veel nuttige tips gekregen over hoe ik mijn figuur het best kan laten uitkomen en welke kleuren mij het best staan. Het was interessant & erg gezellig. Marloes heeft verstand van zaken & brengt haar kennis op een ontspannen en leuke manier over "