Altijd en gratis je personal shopper bij de hand? Het kan nu bij Zalon!

Jeetje wat is het lastig om geheimen te bewaren. En dit nieuwtje loopt al een tijdje in mijn gedachten rond te spoken. Toen ik bijna 3 jaar geleden begon met bloggen was dat vooral omdat ik vind dat iedereen gratis styling advies moet kunnen krijgen. En er is geen beter medium dan een blog waarin je al je kennis en kunde kunt delen met de wereld.

Maar toen kwam er nog een leuke kans voorbij…. Namelijk persoonlijk styling advies van mij, helemaal gratis!! Voor niks nada noppes (okΓ©, de kleding moet je natuurlijk wel uiteindelijk zelf betalen). Dus naast dit ontzettende leuke blog, waar ik uiteraard gewoon mee doorga. Heb je nu ook je eigen personal shopper in de tuk (lekker Twents, voor broekzak πŸ™‚ )

En waar gaan we dan shoppen vraag je jezelf nu af? Nou, gewoon lekker vanuit je luie stoel.
Zalon is het modieuze zusje van Zalando en vanaf 1 oktober kun je mij als stylist boeken, om voor jou aan de slag te gaan!

ZALON

Dit zegt Zalon er zelf over:Β Β In 2014 zag Zalon – het kleine modieuze zusje van Zalando – het levenslicht. Zalon is er om jou te helpen met het samenstellen van een outfit, zoals een personal shopper of een stylist dat doet. Of je er nu voor een bruiloft, een sollicitatiegesprek of een eerste date goed uit wil zien: Zalon staat aan je zijde. Zalon werkt samen met goed opgeleide en ervaren stylisten die jou online of over de telefoon mode-advies geven. De uniek samengestelde outfits worden gratis en voor niets bij jou thuisbezorgd zodat je ze thuis in de slaapkamer kan passen. Bevalt er iets niet? Dan leg je het terug in de doos en stuur je het terug. Je betaalt alleen voor wat je mooi vindt en wat je wilt houden. Happy shopping

Ideaal toch! Geen zweterige pashokjes meer, het perfecte licht (dus voor het raam bij daglicht) en een kledingbox inclusief style card die ik speciaal voor jou heb samengesteld.

Wat moet ik doen?

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het aanklikken van deze link.Β En speciaal voor jou krijg je ook nog eens 10% korting op de items die je wilt houden, daarvoor heb je deze referentiecode nodig: RFFAZLLW8H

Ik zie je snel bij Zalon!

Veel liefs,

Marloes

Comments 2

  1. Wauw Marloes!! Dat klinkt echt fantastisch en ziet er super uit!! Heel veel plezier en succes met dit nieuwe concept!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *