Het army jasje 3 keer anders!

Eindelijk is het zover, de lente is begonnen! Tenminste op papier dan, want nu ik dit blog zit te typen is het buiten nog maar 10°. Maar dat mag de pret niet drukken, want ik heb al wel leuke lente items geshopt. En onder de noemer ‘practice what you preach’ combineer ik elk nieuw item met de regel van 3. Dat betekent dat ik met elk nieuw item 3 verschillende looks maak.

Nu leek het mij wel leuk om die verschillende looks met jullie te delen en zo is er een nieuwe rubriek op mijn blog geboren: 3 keer anders….

Mijn nieuwe liefde kwam vorige week binnen via de post en nee ik heb het hier niet over een nieuwe man (de oude voldoet nog aan alle eisen). Maar ik heb het over mijn nieuwe jasje. En niet zomaar een jasje. Nee, een heel super gaaf army jasje! Naast dat hij heerlijk zit en super gaaf is, i know ik val in herhaling maar hij is zo leuk. Was hij ook nog eens lekker goedkoop, kijk daar houden wij Nederlanders van. Ik bestelde hem via Zalando en betaalde er €39,95 voor, je vind hem hier!

Combineren van verschillende stijlen

Om het stoere jasje wat vrouwelijker te maken heb ik hem gecombineerd met een schattig wit topje. Door juist totaal verschillende stijlen met elkaar te combineren krijgt je look meteen dat beetje extra’s. Ik heb gekozen voor een wat donkere jeans en mijn witte Adidas Originals. Om de look af te maken heb ik er een set bijpassende oorbellen bij gecombineerd. Ook draag ik mijn haar vast, zo krijgt het jasje de aandacht die hij verdient!

Combineren met een streepje

Het army jasje is een trend die we zeker dit seizoen meer gaan zien. Maar ook oude en vertrouwde trends komen deze lente weer terug, zoals het streepje. Een streepje is lekker casual en past dan ook helemaal bij deze look. Ik heb nu gekozen voor een wat lichtere jeans en mijn Nike Internationalist. Omdat het streepje en de sneakers al best wel opvallen heb ik de oorbellen lekker rustig gehouden.

Combineren met de animal print

Sommige mensen zijn er al helemaal zat van, de animal print. Hij trotseert modeland nu al best een tijdje en als echte printjes lover kan ik er geen genoeg van krijgen. Dus het kon ook niet missen dat deze print ook weer uit de kast is getrokken. Een animal print is voor sommigen ‘To Much’ maar als je een animal print draagt met een matte kleur, zoals het jasje. Dan krijgt de print meteen een wat zachtere look. Voor de jeans heb ik gekozen voor een donkergrijs model en mijn witte Adidas Originals. Om er nog een schepje bovenop te doen, heb ik gekozen om er een paar statement oorbellen bij te combineren.

Wil je deze looks in actie zien? Check dan mijn Instagram, daar vind je een leuke styling video van deze 3 looks!

En laat mij vooral weten welke van deze 3 looks jouw favoriet is, ben je team tuttig, team streepje of team animal print?

Veel liefs,
Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *