badpak voor v figuur

De perfecte badkleding voor elk figuurtype

Bikinitijd is voor de meeste vrouwen een groot struikelblok, ook zelf kan hierover mee praten. Het benauwde gevoel van iedereen kan alles zien zorgt er zelfs voor dat sommige vrouwen zich helemaal niet in badkleding durven te vertonen. Dus het leek ons verstandig om maar eens te duiken in de wereld van de badkleding en jullie tips te geven hoe je zelfs in bikini, tankini of badpak er super uit kan zien. Want ook hier kun je het beste rekening houden met je figuurtype, zoals we al eerder hebben gezegd heeft elk figuurtype zijn pluspunten en juist daar gaan we de aandacht op leggen. Weet je nog niet welk figuurtype je bezit? Klik dan hier en kom er snel achter.

En nog een leuk nieuwtje!!!! Alle voorbeelden hieronder kun je nu super makkelijk online bestellen, het enigste wat je daarvoor hoeft te doen is klikken op de foto, je wordt direct naar het juiste artikel gestuurd. Hoe makkelijk is dat, het lijkt wel online personal shoppen.

A figuur

Het A figuur ook wel de Peer genoemd staat erom bekend dat de schouders smaller zijn dan de heupen. We willen dus dat de schouders meer in verhouding komen te staan met de bredere heupen. Dat kun je doen door de aandacht naar de bovenkant te leiden, dat kan met een fel kleurtje een lekker printje noem maar op. Als top kun je ook goed gaan voor een strapless model, deze zorgt ervoor dat de schouders optisch breder lijken en creëert zo meer balans met je heupen. Voor een broekje kun je het beste gaan voor een rustige wat donkere kleur, geen strikjes of andere tierelantijntjes op de heupen, deze zorgen er namelijk voor dat je heupen breder lijken.
bikini top peer figuurtankini top peer figuur

Bikini broekje peer figuurbadpak peer figuur

De zandloper en de acht

De zandloper en de acht lijken erg veel op elkaar, alleen het breedste punt van de heup zit bij een acht figuur wat hoger. Het mooiste van deze twee figuurtypes is dat ze mooi in balans zijn. Dat willen we natuurlijk graag zo houden, dus een bikini in 1 kleur is hier een absolute tip.
Heb je stevige borsten kies dan voor een bikini top met beugels een haltertop kan ook mooi staan mits je armen niet te stevig zijn.

bikini top acht figuur zandloper figuurtankini acht figuur zandloper

bikinibroekje acht figuur zandloperbadpak zandloper acht figuur

Omgekeerde driehoek

De omgekeerde driehoek ook wel de V genoemd staat bekend om haar bredere schouders. We willen hier dus voornamelijk de aandacht naar de smalle heupen brengen. Je kunt ervoor kiezen om de heupen optisch iets meer te verbreden door strikjes en details op heup hoogte, of zoals bij het badpak verticale lijnen op je bovenlichaam, deze maken je schouders optisch smaller.

bikini top v figuur tankini top v figuur

bikini broekje v figuur  badpak v figuur

H figuur

Het H figuur wordt ook wel de rechthoek genoemd. Heb je een H figuur dan is het belangrijk om ronde vormen en items zoals strikjes en ronde prints te gebruiken, deze zorgen ervoor dat je rechte figuur wat meer vrouwelijke vormen krijgt.

bikini top h figuurtankini h figuur

bikini broekje h figuurbadpak h figuur

O figuur

Bij het O figuur ook wel de appel genoemd is het belangrijk dat je kiest voor een stevige beugel, deze zorgt ervoor dat er geen bobbels te voorschijn komen waar je ze niet wil hebben. Een bikinibroekje kun je ook het best zo rustig mogelijk houden, dus geen strikjes en andere tierelantijntjes. Ben je een beetje onzeker over je buikje, kies dan voor een hoger broekje of een tankini. Het badpak hieronder maakt je optisch een stuk smaller, dit komt door het  verticale kleurverschil.

bikini o figuurtankini appel figuur

bikini broekje appelfiguurbadpak appel figuur

Ik hoop dat je met deze tips en trucs vol zelfvertrouwen de zomer tegemoet gaat.

Vindt je het ondanks onze tips nog lastig om kleding te vinden waar jij je zelfverzekerd in voelt, dan kan een kleurenanalyse en/of stijlanalyse je zeker helpen.

Kijk voor de mogelijkheden eens op www. la-confianza.nl

Voor nu een fijn weekend en laat de zon maar komen!

Jouw persoonlijke styliste Marloes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *