Imago advies voor ondernemers


Wil je graag meer omzet en meer klanten. Vind je het tijd om te gaan groeien met je bedrijf. Maar komt het nog niet helemaal tot uiting zoals jij dat wilt? Dan help ik je graag verder. Zo zul je ontdekken dat je imago meer is dan een mooie buitenkant. Je imago helpt je verder als persoon om je kwaliteiten en talenten te ontwikkelen. Maar je imago zorgt er ook voor dat je boodschap helder en duidelijk is. Tijdens het advies traject gaan we in verschillende fases aan de slag. Zo weet je straks precies wat jij nodig hebt om je bedrijf tot een (nog) groter succes te maken.

Persoonlijk
adviestraject


 • Waar sta je nu als ondernemer
 • Waar wil je naar toe als ondernemer
 • Welke kwaliteiten heb je daarvoor nodig
 • Hoe wordt je nu je eigen persoonlijke brand
 • Je krijgt concreet bedrijfsadvies over bovenstaande
 • Je krijgt een uitgebreid verslag, over je bedrijfsimago
 • Prijs €799,- (excl. BTW)

Maak hier je afspraak
Het persoonlijk adviestraject
bestaat uit 3 stappen

Stap 1, intake: Je krijgt van mij een uitgebreide vragenlijst toegezonden. Daarnaast maak ik een uitgebreide analyse van je bedrijfsimago.

Stap 2, advies dag: Je komt naar de studio in Oldenzaal. Waar we van 10:00 tot 17:00 samen aan de slag gaan. Na deze dag heb je een concreet plan, waarmee je meteen aan de slag kan.

Stap 3, eindgesprek: Na ongeveer een maand hebben we een eindgesprek via Skype of Messenger. Hierin gaan we samen kijken hoe je er nu voor staat. Maar nemen we ook de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. En te kijken of je nog ergens tegen aan loopt.

Adviestraject
groepsverband


 • Waar sta je nu als ondernemer
 • Waar wil je naar toe als ondernemer
 • Welke kwaliteiten heb je daarvoor nodig
 • Hoe wordt je nu je eigen persoonlijke brand
 • Je krijgt concreet bedrijfsadvies over bovenstaande
 • Je krijgt een uitgebreid verslag, over je bedrijfsimago
 • Prijs €399,- (excl. BTW)

  Maak hier je afspraak
  Het groepstraject bestaat uit
  1 adviesdag

  Je kunt het adviestraject ook in groepsverband volgen. Het voordeel hiervan is dat de prijs lager is, maar je wel persoonlijke aandacht krijgt. Met maximaal 5 ondernemers gaan we van 10:00 tot 17:00 samen aan de slag. Inclusief heerlijke lunch

  kleur & stijl voor bedrijven


  Vandaag de dag houden veel bedrijven zich bezig met de ultieme klantbeleving. Een kopje cappuccino, mooi ingerichte bedrijven, de juiste muziek en ga zo maar door. Om de ultieme klantbeleving te mogen ervaren zal de identiteit & het imago van het bedrijf moeten kloppen. Authenticiteit staat hoog in het vaandel bij imagocoaching. Daarom wordt alles op maat gemaakt, totaal afgestemd de identiteit van het bedrijf. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden binnen imagocoaching.

  Kleur & stijl op de
  werkvloer


  Samen met je personeel het bedrijfsimago uitstralen? Om dat te realiseren is een imagocoach geen overbodige luxe. Maar wat win je ermee, behalve een beter bedrijfsimago? De kracht van kleur & stijl heeft meer invloed dan eerst gedacht. Onderzoek heeft laten zien dat het zelfvertrouwen groeit. Dat geeft een positief zelfbeeld. De (werk)relaties gaan verbetert worden en de (werk)prestaties gaan omhoog.

  Neem contact op

  Kleur & stijl
  trainingen


  Je klanten wat extra’s kunnen geven? Je bedrijf op de kaart zetten? Gebruik dan de kracht van kleur & stijl. Speciaal voor de kledingwinkel, kapsalon of beautysalon geef ik trainingen op maat. Samen gaan we kijken in welke vorm jij je klanten kan inspireren en je omzet een flinke boost kan geven. Maak je eigen werk nog uitdagender met kleur & stijl. De training kan zowel in team verband als individueel gevolgd worden.


  Neem contact op