Passievol ondernemen


Ben jij een ondernemer of droom je ervan om ondernemer te worden? Dan weet je hoe belangrijk het is om je te onderscheiden van de rest. Maar hoe ga je dat doen? Zonder jezelf te verliezen in een wereld waar perfectionisme de boventoon heeft.

Passievol ondernemen begint bij jezelf. Speciaal voor die vrouwen die het zichzelf waard vinden. Heb ik meerdere online trainingen gemaakt. Allemaal onderdeel van mijn eigen unieke methoden om je persoonlijkheid te kleden.

Dus stop met jezelf klein houden. Want het is tijd om te gaan staan en op te vallen.


Je persoonlijkheid
Kleden

We zijn zo gericht op ons ego systeem. Dat we vaak onze sterke kanten niet genoeg benutten als ondernemer. Alles waar we niet zo’n ster in zijn moet beter. Waar we wel goed in zijn is niet goed genoeg. We laten ons leiden door onzekerheden, twijfels en angsten. Die we dan weer terug zien in ons gedrag en in onze kleding.

meer info

Masterclass
stylish business vrouw

Vind jij dat je er representatief uit hoort te zien als business vrouw? Ja, toch! 44% van de zakelijke deals wordt immers gesloten op basis van de ‘klik’ die ze met je hebben. De meeste mensen maken tussen de 3 en de 6 seconden een beslissing of ze je leuk vinden, of ze iets van je willen kopen of gebruik willen maken van jouw dienst.

meer info

kleur & stijl voor bedrijven


Vandaag de dag houden veel bedrijven zich bezig met de ultieme klantbeleving. Een kopje cappuccino, mooi ingerichte bedrijven, de juiste muziek en ga zo maar door. Om de ultieme klantbeleving te mogen ervaren zal de identiteit & het imago van het bedrijf moeten kloppen. Authenticiteit staat hoog in het vaandel bij imagocoaching. Daarom wordt alles op maat gemaakt, totaal afgestemd de identiteit van het bedrijf. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden binnen imagocoaching.

Kleur & stijl op de
werkvloer


Samen met je personeel het bedrijfsimago uitstralen? Om dat te realiseren is een imagocoach geen overbodige luxe. Maar wat win je ermee, behalve een beter bedrijfsimago? De kracht van kleur & stijl heeft meer invloed dan eerst gedacht. Onderzoek heeft laten zien dat het zelfvertrouwen groeit. Dat geeft een positief zelfbeeld. De (werk)relaties gaan verbetert worden en de (werk)prestaties gaan omhoog.

Neem contact op

Kleur & stijl
trainingen


Je klanten wat extra’s kunnen geven? Je bedrijf op de kaart zetten? Gebruik dan de kracht van kleur & stijl. Speciaal voor de kledingwinkel, kapsalon of beautysalon geef ik trainingen op maat. Samen gaan we kijken in welke vorm jij je klanten kan inspireren en je omzet een flinke boost kan geven. Maak je eigen werk nog uitdagender met kleur & stijl. De training kan zowel in team verband als individueel gevolgd worden.


Neem contact op