Olaplex voor en na

Van een bos stro naar gezond en glanzend haar? Het kan met Olaplex

Van een bos stro naar gezond en glanzend haar? Het kan met Olaplex

Het hele jaar door laat ik mijn haren gretig kleuren bij de kapper en is mijn krultang mijn beste vriend. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn haar, het is sterk en dik, doet wat ik wil en blijft lang in model. Wat wil een vrouw nog meer! Maar eens per jaar veranderd mijn mooie dikke bos in een grote bos met stro… wat bij mij de oorzaak is? De zon, een lekker zwembad met chloor of wat dacht je van die heerlijke zoute zee.

Ik had al een tijdje geleden gehoord en gelezen over Olaplex, dit goedje zou je beschadigde haar veranderen in mooi gezond en glanzend haar… Ik moet eerlijk zijn er hangt ook een prijskaartje aan en dat hield mij in het begin nog een beetje tegen. Toen ik echter na het zoveelste haarmasker er nog steeds uitzag als een vogelverschrikker besloot ik mij eens lekker te verwennen met een Olaplex behandeling bij Hairteam by Sharon.

En ik moet zeggen, wat ben ik er blij mee. Mijn bos stro is weer veranderd in mooi, dik en glanzend haar. Mijn droge puntjes zijn niet eens geknipt en ze zijn veranderd in zachte puntjes zonder frizz, ik bedoel wie wil dat nu niet.

Maar wat is Olaplex nu eigenlijk? Dit zegt Olaplex er zelf over op hun site.

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Stap No.1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap No.2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.

Stap No.3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

Olaplex bestaat dus uit drie stappen, waarvan de eerste twee stappen bij de kapsalon worden gedaan. Stap drie kun je apart aanschaffen en die gebruik je dus thuis. Je bent dus niet verplicht om ook stap drie aan te schaffen, ze raden het echter wel aan omdat de Olaplex behandeling zo langer mooi blijft en jij dus langer kunt genieten van die mooie bos.

De prijs van een Olaplex behandeling bij Hairteam By Sharon is €45,- en No. 3 kun je aanschaffen voor €29,90.

Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en kan het iedereen aanraden.

Veel liefs jouw persoonlijke styliste
Marloes xxx

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *