Brede heupen vallen zo minder op

5 tips hoe je brede heupen kunt laten verdwijnen zonder een dieet

Ondanks dat de brede heupen en volle billen hot zijn (kijk maar naar de Kardashians). Willen de meeste vrouwen er graag wat centimeters af. Ik geef je vandaag 5 tips hoe je brede heupen kunt laten verdwijnen zonder een dieet.

Vrouwen die vinden dat ze brede heupen hebben, hebben vaak ook iets anders. Namelijk een slanke taille, hierdoor leg je zelf de aandacht op je heupen. Terwijl anderen juist vaak je slanke taille zien. Ik kan het weten met mijn zandloper figuur. Toen ik voor het eerst werd nagemeten om mijn figuurtype te ontdekken. Was is zelfs verbaasd dat mijn schouders en heupen nagenoeg even breed zijn. In mijn beleving waren mijn heupen toch echt wel huge!

Brede heupen? Waar leg jij het accent op!

Wat ik veel zie bij vrouwen is dat ze proberen hun heupen te verbergen op een manier die ze juist accentueert. Kijk maar eens naar het verschil op de foto’s hieronder. De eerste foto laat zien wat de meeste dames doen. We trekken het er maar overheen, want dan ziet niemand het denken de meeste. Helaas, leg je juist alle aandacht nu op je heupen, je laat ze er juist breder uitzien dan ze zijn. Een horizontale lijn zoals bij de top op de linker foto zorgt er juist voor dat mijn heupen breder lijken.  Zoals je kunt zien op de rechter foto zien mijn heupen er ineens een stuk smaller uit. Het accent ligt hier dan ook op de juiste plek!

Brede heupen
I LOVE HEELS

Hakken kunnen wonderen verrichten voor je heupen. Doordat je simpelweg een andere houding aanneemt zullen je billen een lift krijgen, je buik platter lijken en je heupen smaller. Nu zijn er vrouwen die niet op hakken kunnen of willen lopen. Maar wist je dat een klein blok hakje al heel veel effect heeft. En ook de sleehak is een fijn model waar je goed en stevig op kunt lopen.

brede heupen minder laten opvallen
Welke broek bij brede heupen?

Al jaren is de skinny jeans de meest verkochte broek. Heb je brede heupen dat is juist dit model niet altijd je beste vriend, tenzij je hem goed styled. Een model die zorgt voor meer balans met je heupen is het bootcut model, de broek die wijder wordt aan de onderkant. Wil je toch graag je favoriete skinny dragen? Zorg dan in ieder geval voor de perfecte pasvorm. Je moet nog wel kunnen ademen dames. Een te strakke broek zal je echt niet slanker laten lijken 😉 Draag bij een skinny het liefste hakken in dezelfde kleur als de broek of een nude kleurtje. Draag er een bijvoorbeeld een lange blazer op, deze moet dan wel over het breedste punt van je heupen vallen. Of kies voor het zogenoemde ton sur ton effect, dat wil zeggen dat je de kleuren van je outfit in elkaar overlopen, zo lijk je langer en slanker.

juiste broek voor brede heupen
Mijn geheime wapen

Nu is er nog een geheim wapen. Iets waar je versteld van zult staan dat zoiets kleins zoveel effect kan hebben. Iets waar je heupen ineens een heel stuk smaller van gaan lijken… Ik heb het over de onderkant van je top! Wanneer een top namelijk rond afloopt aan de onderkant. Lijken niet alleen je benen meteen langer, maar ook je heupen zien er ineens een stuk smaller uit, woehoe!!

brede heupen smaller maken
De kritische blik

De laatste tip is er eentje die niks met kleding heeft te maken. Ik kan je allemaal trucjes aanleren om het accent op de juiste plek neer te leggen. Maar er is een ding die je helemaal zelf zal moeten doen. Je mindset! Wij vrouwen zien onszelf namelijk in gedeeltes als we in de spiegel kijken. We zijn gefocust op een deel waar we ons niet helemaal happy bij voelen. We zijn vaker gericht op de negatieve kanten dan op de positieve. Zo heeft iedere vrouw haar eigen onzekerheden.

Wil jij je niet meer laten leiden door deze onzekerheden? De online cursus de perfecte garderobe helpt je hierbij!

in 5 stappen de
perfecte garderobe

wil je mijn geheim ook ontdekken?


KIJK HIER SNEL VERDER!

Maar ook iedere vrouw heeft haar pluspunten. Focus je dus liever op deze pluspunten. Leg de aandacht daarop en gebruik de tips hierboven om geen aandacht te geven aan je onzekerheden. Een beetje zelfcompassie kan trouwens ook geen kwaad.

Probeer de tips eens uit… En neem nog eens een goed kijkje in de spiegel. Zie je eigenlijk wel hoe mooi je bent!

Veel liefs,

Marloes

Comments 2

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *