Eindeloos combineren met de modekleur Bordeaux

Een week of twee geleden kocht ik twee prachtige items in de modekleur bordeaux…Voor de koude dagen was ik op zoek naar een lekkere warme trui en terwijl ik door Ultimo mode struinde, kwam ik nog een mooie bordeaux kleurige jurk tegen. Die ik uiteraard niet kon laten liggen voor dat prijsje 😉

Ik klikte een fotootje voor Facebook en jullie wilden wel graag zien, hoe ik deze bordeaux items combineer….Iets wat voor mij belangrijk is dat ik elk nieuw item minstens met 3 andere items in mijn kast kan stylen. Ik noem het de regel van 3! Vandaag laat ik je deze simpele maar oh zo effectieve regel in actie zien.

Lekker basic

We beginnen bij de look waarvan iedere vrouw zegt.. Kijk daar houd ik van, lekker basic! Om de look toch wat persoonlijker en leuker te maken heb ik de trui, iets in de broek gestopt aan de voorkant. En heb ik er verschillende oorbellen bij gestyled. Zo krijg je toch wat meer variatie op een basis look.

Bordeaux combineren

 

Laagjes

Deze look is voor de rasechte koukleumpjes onder ons. Want het is heel fashionable om een jasje over die lekkere dikke winter trui te dragen. Dus ik pakte 3 ruimvallende jasjes uit mijn kast en tadaaa.. Nog 3 looks erbij

Bordeaux combineren (1)

On the bottom

Een trui als deze staat natuurlijk erg classy met een zwarte jeans, maar is ook erg leuk te dragen met een zwarte rok. Gooi er een paar lange laarzen onder en je creëert weer een compleet andere look. Even helemaal out of the box, deze trui kun je ook dragen met een blauwe jeans en taupe kleurige enkellaarsjes. Is een keer wat anders dat die zwarte stappers.

Bordeaux combineren (2)

The dress

Ik draag in de winter eigenlijk niet erg vaak een jurkje, maar deze kon ik echt niet laten liggen. Deze jurk zit namelijk heerlijk en valt ook nog eens erg mooi. De jurk op zich is al een plaatje en is ook erg makkelijk te stylen op verschillende manieren. Zo zorgt een lange ketting net voor dat beetje extra’s en is een hakje ideaal voor tijdens de feestdagen. Ga je voor een sjaaltje, kies er dan eentje uit in een leuk printje. En ga je voor de stoere look, style deze jurk dan met lange laarzen en een biker jack!

Bordeaux combineren (3)

Inspiratie

Ik vind het altijd heerlijk om jullie te inspireren met styling tips en trucs. Maar als styliste struin in pinterest ook af voor meer inspiratie. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken? Samen met Let’s make-up geef ik op 18 december het Let’s make you confident event. Hier krijg je niet alleen persoonlijke styling tips en trucs van mij, maar staat visagiste Chantal voor je klaar om je te voorzien van alle ins en outs op make-up gebied.

Let’s make you confident

Fashion is leuk en je kunt er iets persoonlijks van maken. De een vindt dit mooi en de ander dat! Maar ook het gevoel wat een kledingstuk jou geeft is bijzonder. Zo voel ik mij een echte stoere rock chick in een biker jasje in combinatie met de jurk. Maar voel ik mij extra vrouwelijk en sexy, wanneer ik dezelfde jurk draag met een setje hakken en een lange ketting.  Speel zo met meerdere looks en zorg ervoor dat de inhoud van je kast elke dag een feestje is.

En nu ben ik natuurlijk wel nieuwsgierig welke looks jij het leukste vindt?

Veel liefs,

Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *