marie-jose na de blow dry bar

De blowdry bar? In slechts 15 minuten de perfecte haarlook!|La Confianza

De perfecte haarlook in slechts 15 minuten, dat klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Gelukkig hebben ze bij Hairteam BySharon daar wat op gevonden… een Blowdry bar! Dat klinkt misschien allemaal een beetje chique maar het is echt het proberen waard dames.

Waar het in Amerika de normaalste zaak van de wereld is om je haar even op te frissen of te laten wassen en stylen moeten we in Nederland er nog een beetje aan wennen. En wij Twentenaren staan er uiteraard een klein beetje bekend om, wat een boer niet kent eet hij niet.

Dit verteld Sharon er zelf over op hun site 

Wat betekent onze Blowdry bar?

Die vraag krijgen we vaak. In Amerika is de Blowdry bar al de gewoonste zaak van de wereld. Even je haar laten doen. Voor je werk, voor een feestje of gewoon voor jezelf.
Hoe werkt het bij ons?
Je zit in een ander deel van onze salon en laat je haar stylen in 1 van de 6 blowdry modellen die we voor jou hebben geselecteerd.

Het is blowdryen, je haar blijft geen week zitten. Die föhnbehandeling passen wij ook toe. Bij een föhnbehandeling draait het vooral om de stevigheid. Bij de blowdry gaat het om mooi haar voor dezelfde dag, meestal heb je er een paar dagen plezier van.

Welke Blowdry behandelingen zijn er?

De Touch Up is het populairst.
Je wast je haar zelf, het is al droog als je bij ons komt. (Of je hebt bv gisteren je haar gedaan en wilt het bijgewerkt hebben) Wij voegen stylingsproducten toe en wij creëeren in ongeveer een kwartier een van de blowdry modellen. Kosten? €15,00.

Daarnaast hebben we de uitgebreide Blowdry behandeling. We wassen je haar uitgebreid, we gebruiken de juiste stylingsproducten en blowen het dan in het door jou gewenste model. Het ligt aan je lengte, dikte en wensen hoe lang het duurt. Uiteraard bespreken we de behandeling en prijs vooraf met jou. Deze uitgebreide versie duurt 30 tot 45 minuten en kost €30,00 tot €45,00.

Vrijdag waren we met La Confianza te gast bij de Happy Friday van Hairteam BySharon, het was een leuke en gezellige dag vol mini kleurenanalyses en natuurlijk een touch up in de blowdry bar.

Tot volgende week!

Liefs Marloes
Jouw persoonlijke styliste

Comments 2

  1. Het was echt heel erg leuk om met jullie samen te werken op onze Happy Friday! Onze klanten waren heel enthousiast, het combineert zo mooi met ons vak. Een hele vrijdag vol kleurenanalyses, stylingstips, mooi haar en gezelligheid. Jullie blog vinden we fantastisch, let’s blowdry and style a lot more in Twente. Met mooi haar naar feestjes, festivals of gewoon mooi het weekend in. Met de juiste kleur en kleding waardoor je van top tot teen klopt. En nee, niet voor een ander, voor jezelf, lekker toch? Graag tot een volgende samenwerking!

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *