De dierenprint 3 keer anders!

Vandaag in 3 keer anders is het de beurt aan de dierenprint. De modewereld kan er maar geen genoeg van krijgen. Ik kan mijn niet herinneren dat een bepaalde print zoveel verschillende modeseizoenen heeft overleeft. En toch lijkt hij nog steeds niet van plan zijn te gaan aftreden, want de dierenprint is overal!

Nu lijken er ook verschillende kampen te bestaan wat betreft deze print. Zo hebben we kamp laat maar, dit kamp is het printje inmiddels spuugzat.

Dan hebben we nog kamp weet ik niet, in dit kamp zitten vooral de dames die het wel leuk vinden. Maar geen idee hebben hoe ze het moeten combineren.

En dan hebben we nog kamp Love It, dit zijn de dames die er maar geen genoeg van kunnen krijgen en blij zijn dat ook dit seizoen de print weer in overvloed aanwezig zal zijn.

In welk kamp bevind jij je op dit moment? Ik zit nog steeds in kamp Love It!

De dierenprint riem

We beginnen klein vandaag, namelijk met een riem in dierenprint. Ik heb drie verschillende riemen thuis in deze print. Want tja, ik kan er geen genoeg van krijgen. Juist voor kamp, weet ik niet is de riem makkelijk om mee te beginnen. Ik heb hem gecombineerd met een bootcut jeans en een baby blauwe blouse. Door een nettere blouse te combineren met een printje die al snel wat ordinair kan lijken, zorgt je voor een mooie balans.

De dierenprint riem gecombineerd met een blouse.

Dierenprint sneakers

De sneakers zijn ook deze lente weer veel te zien, waar we vorig jaar nog voornamelijk de witte sneakers zagen. Zien we dit seizoen ook veel pastel kleurtjes én de dierenprint terug in sneakers. De print zoals ik hem hier laat zien valt onder de neutrale kleuren. De bekendste neutrale kleuren zijn zwart en wit, het zijn ‘kleuren’ die we niet in de regenboog terug zien. Neutrale kleuren kunnen praktisch overal bij gecombineerd worden en zijn dus eigenlijk heel makkelijk te combineren. Ik heb deze stoere sneakers gecombineerd met een witte top, blazer en een lichtere jeans. Een ideale outfit voor de lente!

De dierenprint sneakers gecombineerd met een witte top en lichte Levi's jeans.

Stijlvol met de dierenprint

Wat de meeste dames afschrikt aan deze print is dat hij snel ordinair kan lijken. En vooral in grote oppervlaktes zoals in deze top, moet je goed opletten dan hij niet ‘to much’ wordt. Een handige tip daarvoor is om de dierenprint te combineren met de kleur grijs. De kleur grijs zorgt er namelijk voor dat de print wat zachter lijkt!

Dierenprint top gecombineerd met de kleur grijs en cognac

Wil je de looks in actie zien? Check dan mijn Instagram, daar vind je een leuke styling video van deze 3 looks!

En laat mij vooral weten in welk kamp jij thuis hoort, kamp laat maar. kamp weet ik niet of kamp Love it!

Veel liefs,
Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *