Marloes met blauwe midi jurk

De midi jurk, de ideale jurk voor het najaar

De midi jurk is dé ideale jurk voor het najaar! Je vind hem overal in de winkels in de prachtigste trendkleuren. Maar eerlijk is eerlijk, met deze lengte kun je ook snel de mist in gaan. Hij maakt namelijk snel wat kleiner en voller. Maar weest gerust iedereen kan met deze lengte wegkomen met de juiste styling tips!

Laat die taille zien

De midi jurk is helemaal on trend dit seizoen, deze knapperd vond ik bij de Wehkamp. Als je de jurk alleen draagt maakt hij mij een beetje voller en dat willen we natuurlijk niet. Een handig trucje hiervoor is om een riem in je taille te dragen, zo leg je de aandacht op het slankste punt. En voor het speelse effect heb ik een riem in print erbij gepakt, want ook dit najaar is print on print weer HOT!

Deze jurk vind je bij Wehkamp

Korter jasje

Heb je nu niet zo’n smalle taille of wil je gewoon wat anders. Draag er dan een korter jasje over. Door het korte jasje lijken je benen langer en dus ook weer slanker. Gooi er een paar stoere biker boots onder en je rockt de midi jurk in style! Ik heb gekozen voor een zwarte panty en zwarte biker boots, doordat de kleuren in elkaar overlopen maak ik mijn benen langer.

midi jurk dierenprint
Dierenprint jurk

De lucht in

Deze lengte maakt al snel wat kleiner en de hoge kraag doet daar nog een schepje bovenop. Wil je de jurk alleen dragen, draag er dan een paar mooie hakken onder en gooi je haar omhoog. Hierdoor creëer je lengte aan zowel de boven- als onderkant!

Deze jurk vind je bij Wehkamp

Iedereen kan een midi jurk tot een leuke outfit maken. Het is dan wel handig om te weten welk model je figuur het beste uit laat komen en welke kleur je super goed zal staan. Dit en nog veel meer ontdek je in de perfecte garderobe!

Ik zal nog een paar van mijn favoriete midi jurken met je delen…

  1. De jurk met de verticale streep maakt langer én dus slanker
  2. Het blouse model is perfect voor de dames met een appel figuur
  3. Voor de kleinere dames is een midi jurk uit de petite collectie perfect, zo ben je verzekerd van de juiste lengte en pasvorm.
Midi jurken

Deze en nog meer styling video’s vind je op mijn Instagram

Veel liefs,
Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *