Dit zijn de 3 meest trendy festival looks van 2018

Met Fields of Joy hier voor de deur kan het natuurlijk niet anders dan er weer eens een blog over te schrijven. Ik geef je vandaag de 3 meest trendy festival looks van 2018.

Mijn inspiratie haal ik van hét festival van het jaar Coachella. Dit festival wordt druk bezocht door alle celebrities uit heel de wereld. Denk aan de Kardashians, Gigi Hadid en ook Beyoncé is van de partij.

Ik neusde pinterest af voor jullie om de 3 meest trendy festival looks van 2018 te spotten…

Nu heb ik vandaag flink uitgepakt voor je… Want ik maakte een filmpje én ik schreef een blog met alle linkjes naar de looks…

Zoals je ziet in het filmpje heb ik erg mij best gedaan om als een echt model te poseren voor de camera hahaha… Dus vind je het leuk om meer van dit soort filmpjes terug te zien op mijn blog… Laat het mij dan vooral weten!

Bohemian festival look

Elk jaar zien we hem wel weer terug, de bohemian look! Het blijft een favoriet lookje op de festivals.
Dit jaar dragen we er een trendy hoedje bij. Ideaal als je de weersverwachtingen ziet voor dit weekend. Combineer hem met een stoer enkellaarsje, veel armbanden en natuurlijk leuke hippe oorbellen. De rok en de laarsjes in het filmpje zijn van mijzelf. Ik heb online de perfecte vervangers gevonden die bij deze look passen.

Festival look bohemian

 1. Maxi rok
 2. Top
 3. Hoedje
 4. Oorbellen
 5. Armband
 6. Riem
 7. Laarsjes
Basic festival look

Een nieuwkomer dit jaar is de basic look. Hij is zo basic dat hij er bijna saai van wordt.. Dus ik heb hem een beetje opgeleukt met een gave tas. Het is een heerlijk zittende mom jeans, deze jeans is wat losser om de benen. Hij lijkt een beetje op de boyfriend jeans. Maar bij de mom jeans zit de taille lekker hoog voor een super vrouwelijke look. De tas en zonnebril in het filmpje zijn van mijzelf, ik heb een andere gave tas en zonnebril gevonden die ook perfect bij deze look passen.

Festival look basic

 1. Top
 2. Mom jeans
 3. Zonnebril
 4. Oorbellen
 5. Tas
 6. Schoenen
Festival ready in kleurige printjes

Wat we ook veel terug zien is het gebruik van kleur. Waar zwart en wit vorig jaar nog de festivals domineerde zie je dit jaar verrassend veel kleur terug. En dan all the way, van top tot teen! Ik vond deze jurk online en was meteen verkocht. Helaas leek hij eenmaal aan meer op een oude wijven jurk…Maar zoals ik de dames in mijn masterclass combineren kun je leren altijd vertel… Eerst tot 3 tellen! Kleur en print hadden we al. Dus ik heb er een compleet andere stijl bij toegevoegd, door sneakers met een jurk te combineren. En om het af te maken heb ik op een stylisch manier een riem toegevoegd. Vergeet ook niet dat je kapsel ook veel verschil kan maken op het eindresultaat..

Festival look kleur

 1. Jurk
 2. Oorbellen
 3. Riem
 4. Sneakers

Mocht je dit weekend gaan genieten bij Fields of Joy of binnenkort ergens anders een festivalletje pakken… Dan wens ik je veel plezier, lekker gaan genieten…

En natuurlijk ben ik wel nieuwsgierig welke van deze 3 festival look jouw favoriet is, dus laat mij dat nog even weten hieronder bij de reacties?

Veel liefs,

Marloes

Comments 1

 1. Pingback: De mooiste festival outfits van 2019 - La confianza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *