vershillende Festival looks

Dit zijn de musthaves voor dit festivalseizoen

Hét festival coachella in Amerika is de place to be voor elke celebrity die je maar kan bedenken. De trends voor dit jaar worden daar bepaald. Ik heb ze uiteraard voor jullie verzameld. Dit zijn de musthaves voor dit festivalseizoen.

Deze riem mag niet ontbreken.

Milou van Hebbez in Oldenzaal showt hier al de perfecte festival musthave. Deze riem kun je niet omheen dit festivalseizoen. Ideaal voor de dames met een smalle taille. Vooral bij een vrouwelijk jurkje zoals deze geeft het een heerlijk edgy effect.

De ketting

Iets wat ook niet mag ontbreken dit jaar is een ketting. Het is wel het één of het ander. Dus of een grote grove ketting of juist een hele fijne ketting. Ben je wat groter van postuur zou ik gaan voor de grovere ketting. Ben je juist wat fijntjes gebouwd dan is de fijne ketting een absolute musthave voor jou.

Glitter en kleur in je make-up

Ga dit jaar helemaal los met glitters en kleur in je make-up. Vind je het allemaal een beetje te heftig? Voeg dan eens een gekleurde eyeliner of oogschaduw toe. Tip van mij: Maak je make-up kwastje eens een beetje nat. Breng dan je oogschaduw aan of zet een lijntje. Zo wordt de kleur veel intenser en helemaal festivalproof.

Lekker veel variatie voor je haar

Of je nu gaat voor de knotjes, vlechtjes of glitters. Voor iedereen is wel wat wils dit festivalseizoen. Te veel gedoe of gewoon eens toe aan wat anders dan normaal. Ga dan eens naar de blowdry bar van hairteam by Sharon in Oldenzaal. Daar toveren ze de mooiste festival looks zo uit hun hoed.

Voor nog meer inspiratie neem eens een kijkje op mijn pinterest of onze festival looks van vorig jaar.

Welk festival ben jij op te vinden dit jaar? Laat het mij weten.

Veel liefs,

Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *