Dit zijn de trends en zo style jij ze als een pro!

Voordat ik dit blog ging schrijven ben ik weer eens live gegaan op Facebook, heb je het filmpje nog niet gezien? Check hem dan hier. Maar ik was dit keer niet alleen op pad. Ik had namelijk Chantal bij mij, die ik graag als model wou gebruiken. Dat leuke idee van mij zag zij nog niet helemaal zitten, ze wou haar Facebook live carrière toch liever beginnen als figurant op de achtergrond, hahahaha!

Na het live moment op Facebook… Zegt ze tegen mij “Marloes ik vind het echt knap wat je doet hoor tegen zo’n schermpje aan lullen en dan ook gewoon door ratelen als er een klant binnenkomt. Ik zou helemaal de draad kwijt zijn”.

En het klopt wat Chantal zegt, ik doe het ook maar gewoon. En dat verloopt echt niet altijd vlekkeloos met mijn versprekingen en halve gezichten in beeld… Maar wat is het ergste wat er kan gebeuren? Dan iemand mijn filmpje stom vind. Dat er iemand een lelijke opmerking plaats of dat ik mij verspreek… En wat gebeurt er dan? Helemaal niks hoor! Ik vind het heerlijk om te doen en ik geniet er echt van.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat hetzelfde geldt voor kleding. Want de trends van dit moment zijn kleurrijk, vol leuke printjes en alles kan en mag! Toch is dit voor veel dames nog een flinke drempel en best eng. Want dit betekent ook dat je meer zichtbaar bent en opvalt in de menigte. Maar draag gewoon eens wat JIJ mooi vindt, iedereen vindt er toch wel wat van. De een vindt het prachtig en de ander vindt het niet mooi! En wat er dan uiteindelijk gebeurt is dat jij gelukkig bent met jezelf, dat jij je fijn voelt in de kleding die je draagt, dat jij een stukje van je unieke persoonlijkheid laat zien. En dat is in het begin misschien nog een beetje eng…. Maar geloof mij, ook dat went!

Maar nu genoeg geratel… De trends en mijn tips hoe ook jij kunt stylen als een pro!

Onderstaande kleding is allemaal te vinden bij La Mirel mode

Velours

Velours is niet alleen prachtig het heeft ook nog eens een hoog aaibaar gehalte. Het is heerlijk zacht en heeft een chique uitstraling. Ik draag een groene blazer in deze stof en combineer het met een blauwe top en jeans. Voor net dat beetje extra’s heb ik dit setje gecombineerd met een lange ketting. Wist je dat je met een langere ketting slanker lijkt! Je creëert namelijk een verticale lijn en deze staat erom bekent dat het je slanker doet lijken.

kledingtrends winter herfst

Printjes

Printjes zijn hotter dan hot! Zo zijn praktisch alle printjes nu wel terug te vinden. De animal print blijft een van mijn ultieme favorieten. En deze kun je heel stijlvol combineren! Zo heb ik hem hier gecombineerd met een lekker faux fur jasje. Door er  wat chiquere items bij te combineren, kan ook de animal print heel stijlvol zijn. Draag je een jasje met veel volume zoals deze. Combineer hem dan met een mooie skinny of slim fit. Zo houd je een mooie balans en zo lijk je geen grote grizzly beer die net uit het circus is ontsnapt.

Styling trends 2018 2019

Printjes broek

We blijven nog even bij de printjes. Maar nu één in het bijzonder, de broek met print. Deze hebben we een tijdje niet zoveel gezien en hij is nu echt bezig met zijn come back. Ik heb hem hier gecombineerd met een prachtige gele top. Een printje trekt aandacht, dus als je wat stevige benen of billen hebt dan voel je jezelf niet altijd fijn in zo’n broek. Nu heb ik er al eens een blog over geschreven. Maar de tip is om er een heldere kleur top boven te dragen. Zo gaat de aandacht naar boven en dus niet naar je benen of billen.

Printjes kledingtips

Nog wat extra tips!

Een broekpak is ideaal om eindeloos mee te combineren. Zo kun je de items ook heel makkelijk los van elkaar dragen en zo verschillende looks creëren. Maar ook de cognac kleur (hij lijkt wat oranje op deze foto, maar in het echt niet) die in dit broekpak zit verwerkt zie je veel terug. Deze kleur past prachtig bij blauwe ogen, omdat het complementaire kleuren van elkaar zijn. En dan nu de laatste tip van vandaag. In dit setje heb ik hem gecombineerd met nog een printje, het streepje. Printjes mogen namelijk ook bij elkaar gemixt worden dit seizoen. En de tip daarvoor is, combineer een wat fijnere print met een wat grotere print, dat werkt prima samen!

Combineren kleding

Zoal je ziet kun je lekker wild gaan met het mixen en matchen! Probeer gewoon lekker uit wat jij mooi vindt en laat je vooral niet tegenhouden wat anderen ervan vinden. Het zal misschien in het begin wat onwennig aanvoelen en je hebt misschien het gevoel dat iedereen je aankijkt. Maar geniet er gewoon eens van!

Volgende week ben ik terug… Met nog meer trends!

Veel liefs,

Marloes

Comments 3

  1. Wauw Marloes, ik ben het met Chantal eens!! Superknap wat je doet en wat een fijne tips! Iedereen kan zijn of haar eigen stijl bepalen met zoveel verschillende conbinaties!! Petje af en ga zo door!!

    1. Post
      Author
  2. Pingback: Make-up trends Herfst/Winter 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *