witte basic shirt

Een basic shirt combineren doe je zo!

Wat is er heerlijker dan een jeans en een basic shirt, niks geen poespas lekker casual. Nu is dit niet echt een combinatie waarvan je meteen denkt, wauw stijlvol hoor. Nu is er niks mis met een casual outfit, maar we vergeten vaak de outfit ‘af te maken’ zeg maar. Hiermee bedoel ik dat we nog wat dingen aan de outfit kunnen toevoegen, zodat je wel een wauw effect krijgt wanneer je in de spiegel kijkt. Vandaag laat ik je zien hoe het anders kan, want een basic shirt combineren doe je zo!

Lipstick als accessoires

Geef elke look net dat beetje extra’s met een lekker kleurtje op de lippen! Welke kleur lipstick perfect voor jou is ligt aan de ondertoon van je huid, dus wees vrij om een ander kleurtje uit te kiezen dan ik hier draag. Om de look af te maken draag ik er een trendy ketting bij en een paar witte sneakers!

Basic t-shirt combineren met een jeans, sneakers en ketting.

Sjaaltje als haarband

Een kleurrijk sjaaltje omtoveren tot een haarband is een fluitje van een cent! Check de styling video op mijn Instagram, daarin laat ik je zien hoe ik het sjaaltje vastknoop. Bij deze look heb ik gekozen voor een paar speelse instappers!

Een wit shirt combineren met een kleurrijke haarband

Riem als eyecatcher

Voor deze look draag ik de top helemaal in de jeans, zo krijgt de riem de verdiende aandacht. Vind je dit niet prettig, stop dan alleen de voorkant van de top in de jeans. Om de look nog meer pit te geven draag ik er een paar kleurrijke oorbellen bij. Leuk te stylen met een paar nude sandalen!

Een basic shirt combineren met een trendy riem en oorbellen

Meer inspiratie hoe je een basic wit shirt kunt stylen vind je op mijn pinterest. En laat mij weten welke van deze drie looks jouw favoriet is?

Veel liefs,
Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *