Een kast vol zelfvertrouwen


Geef je zelfvertrouwen een flinke boost met de kracht van kleur & stijl. Voor een positieve en sterke mindset, welke je gaat helpen om sneller en makkelijker jouw ideale klanten aan te trekken.

Ja, ik wil een kast vol zelfvertrouwen

Herken jij dit ook?


Je blijft worstelen met bepaalde onzekerheden. Ben ik wel goed genoeg, kan ik dit wel, niemand zit op mij te wachten, je kent ze vast wel! Je houd jezelf lekker klein, want zo kun je ook niet afgewezen worden, zo kun je ook niet falen en zo blijf je lekker in je comfortzone. En toch voel je het van binnen, er is MEER!  


Klik hier! Voor een kast vol zelfvertrouwen

Hoe fijn zou het zijn • Wanneer je jezelf niet meer laat tegenhouden door kritische gedachten
 • Je professioneel en zelfverzekerd overkomt dankzij de kracht van kleur & stijl
 • Wanneer je jouw boodschap volop kunt delen, zodat je bedrijf meer kan groeien
 • Als je sterker in je schoenen staat
 • Als je precies weet op welke authentieke manier jij jezelf wilt laten zien
 • Wanneer je jezelf niet meer laat tegenhouden door kritiek en verwachtingen van anderen

Voor wie is deze cursus


Deze online cursus is voor vrouwelijke ondernemers. Of je nu een startende ondernemer bent of al wat jaren je bedrijf runt. Je weet dat je zelfvertrouwen wel een boost kan gebruiken en je het zat bent jezelf klein te houden.

” You’r mind is your only limit “

wat vinden mijn klanten


Image

– Sandra –
Personele zaken 


Ik vond het altijd lastig om mijn goed kleding af te stemmen. Zowel op zakelijk als casual gebied.

Ik was vooral op zoek naar kleding die zowel bij mijn bouw (klein en stevig) als mijn energie paste. Die vormloze kleding welke je vaak kunt vinden past niet bij mij.

Voordat ik bij Marloes een kast vol zelfvertrouwen ging volgen heb ik wel eens online gezocht naar tips. Maar ik kwam er al snel achter dat deze geen rekening houden met je persoonlijke maten, lengte, smaak en mijn eigen stijl. Dit resulteerde dan vaak in combi's die eerder stijfjes was en niet bij mij paste.

Wat ik juist zo fijn vind aan Marloes is dat ze zich verdiept in jou als persoon. Zo kon ik haar altijd om hulp vragen en weet ze je precies te vertellen wat wel en niet bij je staat of past.

Ze is eerlijk en heeft veel kennis. Dit geeft mij het vertrouwen dat ik bij de juiste persoon ben. En is mijn zelfvertrouwen zeker gegroeid!

Image

– Stefanie – 
Interieurstylist in spé


Mijn grootste uitdaging  op kledinggebied was welke kleur mij goed staat en dat ik veel schoenen overal bij aan wilde trekken. Ik zag dat het niet kon maar snapte niet waarom.  De hele schoenenkast had ik dan al aan gehad en ik eindigde áltijd  bij dezelfde.

Ik vroeg altijd veel goedkeuring van anderen en ging alleen samen met anderen shoppen voor advies.

 De doorslag om voor Marloes te kiezen waren de vele toch best wel simpele tips die ik steeds op Facebook voorbij zag komen. Marloes komt heel  gewoon en laagdrempelig over. Daar houdt ik  wel van. Ze is ook heel eerlijk en dat heb ik nodig.

Ik durf nu meer op mijzelf te vertrouwen en heb niet steeds de goedkeuring van anderen nodig. Ik weet nu welke kleding en kleuren mij goed staan. En dit straal ik uit naar buiten.

Image

– Deborah –
Schoonheidssalon Michaëla Moorman 


Ik ben wat kleiner en heb stevige billen en heupen. Ik zag zelf ook wel dat sommige kleding meer afkleedde. Maar wist niet precies waarom het ene beter stond dan het andere.

Na het volgen van een kast vol zelfvertrouwen weet ik precies welke kleding mij het mooist staat. Ik weet nu precies welke kleuren mij goed staan en hoe ik deze kan combineren. En dat ik mij niet altijd moet blind staren op een maat, maar meer moet letten op de juiste pasvorm.

Marloes zegt waar het op staat. Ze probeert je onzekerheden niet weg te wuiven, maar leert je er naar te kleden zodat je zelfverzekerder bent en bewuster je kleding kunt uitkiezen.

Ze is anders dan andere stylisten die je alleen maar vertellen welke basics je in de kast moet hebben. Wat ze je leert klopt allemaal, want ik weet mijn kleding nu beter te combineren.

Ik durf nu meer online zichtbaar te zijn omdat ik mij zekerder voel over mijzelf.

wat ga je bereiken? • Meer zelfvertrouwen, zodat je volop in de spotlight durft te gaan staan
 • Zonder moeite een outfit kunt uitkiezen
 • Kleur & stijl inzetten voor een positieve mindset
 • Meer bereik dus meer klanten en omzet
 • Je weet jezelf op een authentieke manier te presenteren

wat ga je krijgen? • Toegang tot de online training omgeving
 • Maar liefst 5 modules
 • 22 video’s met heldere uitleg
 • Een handig werkboek waarin je de opdrachten maakt
 • Een jaar lang toegang tot de training, zodat je in je eigen tempo de training kunt volgen

wie is marloes?Ik heb altijd al gedroomd van een eigen onderneming. Maar pas toen ik in aanraking kwam met het styling vak durfde ik eindelijk de stap te zetten en mijn kennis en ervaring met de wereld te delen.

Kleding is voor mij zoveel meer dan er 'leuk' uitzien. Het is een verlengstuk van wie je bent, wat je wilt bereiken en vooral hoe jij jezelf wilt voelen en versterken.

Ben jij klaar om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen? Dan zie ik je graag terug in de online cursus


Ja, ik ben er klaar voor

” It’s not about making ideas
It’s about making ideas happen “

dit mag je verwachten


Een online cursus die niet alleen je zelfvertrouwen een flinke boost gaat geven. Maar je ook laat zien dat kleding zoveel meer kan betekenen voor jou en je bedrijf. Zo zul je aan den lijve ondervinden hoe kleur & stijl jouw mindset op een positieve manier kan beïnvloeden. Maar ook hoe je deze op een slimme en authentieke manier kunt inzetten voor je online zichtbaarheid.

Zo kun je met gemak en zonder twijfel dé perfecte outfit uitkiezen. Een outfit waarin niet alleen je zelfvertrouwen een flinke boost krijgt. Maar waarin jij jezelf voelt en gezien wordt!

Inhoud van de cursus


 • Module 1: Jouw authentieke stijl ontdekken
 • Module 2: Je figuur leren kennen
 • Module 3: Kledingtips & trucs
 • Module 4: Kleur bekennen
 • Module 5: Een kast vol zelfvertrouwen

Ja, ik wil de cursus volgen!

Ben jij klaar voor een kast vol zelfvertrouwenJe kunt op elk gewenst moment starten. Wanneer je de online cursus hebt aangeschaft krijg je automatisch een mail.  Hierin staan je inlog gegevens. en de link naar de cursus. Je hebt meteen toegang tot alle 5 de modules, de video's en het werkboek. Je volgt de online cursus.

Voor maar €47,-Ja, ik wil een kast vol zelfvertrouwen