Een kast vol zelfvertrouwen


Groeien als ondernemer, jouw talenten en kwaliteiten uitstralen en laten zien dat jij een echte powervrouw bent! Jouw uitstraling is het eerste wat klanten van jou zien en die eerste indruk is bepalend. Met de juiste kleding en lichaamstaal bepaal jij zelf welke indruk je achterlaat.

Ja, ik wil een kast vol zelfvertrouwen
Image

Help, wat trek ik aan vandaag?


Wat past er bij jouw stijl, figuur en jouw kracht als ondernemer? In deze online cursus leer je al je onzekerheden achter je te laten en optimaal gebruik te maken van de items in jouw kledingkast.

De kracht van de juiste kleding


wil jij:

 • Zelfverzekerd zijn
 • Laten zien wie jij echt bent
 • Jouw personal brand versterken met kleding
 • Een verbluffende indruk maken
 • Trots zijn op jouw uitstraling op foto’s
 • Geen kledingstress
 • Minder miskopen in de kast?

Ja, ik wil een kast vol zelfvertrouwen
Image

Inhoud van de cursus


Een kast vol zelfvertrouwen is een online cursus die je thuis op jouw eigen momenten kunt volgen. Deze cursus bestaat uit 5 modules:


Praktische informatie


Nu voor 27 euro krijg je:


 • Een jaar lang toegang, zodat je de cursus in je eigen tempo kunt volgen
 • 5 modules die jou helpen jouw stijl, figuur, kleur en uitstraling te ontdekken
 • 22 video’s met heldere uitleg
 • Een werkboek vol praktische opdrachten

Ja, ik wil een kast vol zelfvertrouwen

Voor wie is deze cursus


Deze online cursus is voor vrouwelijke ondernemers. Of je nu een startende ondernemer bent of al wat jaren je bedrijf runt. Je weet dat je zelfvertrouwen wel een boost kan gebruiken. En je bent die kledingstress nu wel eens zat!

Wie is Marloes


Ik heb altijd al gedroomd van een eigen onderneming. Maar pas toen ik in aanraking kwam met het styling vak durfde ik eindelijk de stap te zetten en mijn kennis en ervaring met de wereld te delen.

Kleding is zoveel meer dan een leuke outfit. Het is een verlengstuk van wie je bent, wat je wilt bereiken en vooral hoe jij jezelf wilt voelen en versterken.

Ben jij klaar om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen? Dan zie ik je graag terug in de online cursus

Ja, ik doe mee!
Image

zij gingen je voor


“Ik vroeg altijd veel goedkeuring van anderen en ging alleen samen met anderen shoppen, zodat zij advies konden geven. Dankzij een kast vol zelfvertrouwen durf ik meer op mijzelf te vertrouwen en heb ik niet steeds de goedkeuring van anderen nodig. Ik weet nu welke kleding en kleuren mij goed staan. En dit straal ik uit naar buiten!”
Stefanie Nijhuis
“Ik was vooral op zoek naar kleding die zowel bij mijn bouw als mijn energie paste. De vormloze kleding die je vaak kunt vinden past niet bij mij. Wat ik zo fijn vind aan de cursus is dat ik nu weet wat wel en niet bij mij staat of past. Zowel van binnen als van buiten. Mijn zelfvertrouwen is zeker gegroeid!”
Sandra Engelbertink
“Na het volgen van ‘Een kast vol zelfvertrouwen’ weet ik precies welke kledingstukken en kleuren mij het best staan en hoe ik deze kan combineren. Ik heb geleerd dat ik mij niet altijd moet blindstaren op een maat, maar meer moet letten op de juiste pasvorm. Ik durf nu meer online zichtbaar te zijn omdat ik mij zekerder voel over mijzelf.”
Deborah Schasfoort

Veelgestelde vragen