vrouw die kijkje in de kledingkast geeft

Een kijkje in mijn kledingkast

Op mijn Instagram was het weer Dillema Monday, je mag mij dan vragen stellen op het gebied van styling & zelfvertrouwen. Afgelopen maandag gooide ik het eens over een andere boeg en mocht je mij gewoon alles vragen. Een vraag die al snel binnenkwam is of ik eens een kijkje in mijn kledingkast wou geven.

Kijk dit zijn nu leuke vragen, natuurlijk wil ik dat! Ik maakte voor Instagram TV een video (dat werden dus uiteindelijk 2 delen, omdat je video niet langer dan 15 minuten mag duren #leerjevan #eerstekeer)

Wat denk je? Heb ik als stylist kasten vol met kleding of zal ik een voor mij perfecte garderobe hebben? Laat hieronder weten wat jouw eerste gedachte was!

Wil je een kijkje nemen in mijn kledingkast? Kijk dan snel verder op IGTV

Veel liefs,
Marloes

https://www.instagram.com/tv/B3MF_4cIyuB/?igshid=1x78lsjj0qvs0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.