Hairlust gummies werkt het echt?

Het is een ware hype, vitamines die ervoor zorgen dat je haar niet alleen sneller groeit. Maar ook nog eens zorgen voor een vollere bos! Het had al een tijdje mijn interesse, maar eerlijk is eerlijk. Ik ben altijd een beetje sceptisch met dit soort dingen. Dus toen ik in mijn goodiebox een potje van Hairlust kreeg, moest ik het natuurlijk even uitproberen. Vandaag vertel ik je mijn eerlijk mening, hairlust gummies, werkt het echt?

Hair growth formula

Wat is het nu eigenlijk? Ik heb de website van Hairlust erbij gepakt en dit vertellen ze er zelf over.

HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn heerlijke, smaakvolle en leuke kauwbare haarvitaminen. Deze haarvitaminen helpen je om langer en dikker haar te krijgen zonder in te leveren op het gebied van smaak en welzijn. HairLust Hair Gummies zijn samengesteld uit alle essentiële vitaminen en voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om ​​dikker en langer haar te groeien.

Er staat op hun site ook nog een lange ingrediënten lijst, hierin staat alles inclusief een uitleg wat het is en wat het doet. Wel zo handig want ik heb hier geen kaas van gegeten.

Maar de grote vraag is natuurlijk werkt het ook?

Resultaat HairLust

Vlak voor mijn vakantie heb ik er een flink stuk af laten knippen. Kwam dat even goed uit, een aantal weken later ben ik namelijk begonnen met de hairlust gummies. Zo heb ik voor jullie een duidelijk resultaat of het sneller is gaan groeien. Kijk maar even mee!

De eerste foto is gemaakt op 17 juli en de tweede op 31 augustus, iets meer dan 6 weken ertussen dus. Op de eerste foto kwam ik net vers van de kapper. Omdat ik nog niet wist dat ik dit ging uitproberen zie je dus een foto van iets opzij., maar het geeft wel een duidelijk beeld toch!

Tussen deze twee foto’s heb ik dus niks gebruikt! Juist in de zomermaanden groeit je haar wat sneller, maar zoals je ziet. Bij mij gaat het allemaal niet zo hard. Niks mis mee, maar gewoon een feitje!

vrouwelijk portret voor en na

Deze foto’s zijn gemaakt op 31 augustus en 10 oktober, iets minder dan 6 weken later. In deze tijd heb ik dus de hele tijd HairLust gummies ingenomen. Trouwens, die dingen zijn lekker joh! Je neemt er 3 per dag, ik nam er 1 tijdens mijn ontbijt, lunch en avondeten.

vrouwelijk portret voor en na hairlust gummies

Ik weet niet of jij het ook ziet, maar je ziet duidelijk dat mijn haar sneller gegroeid is tussen deze 6 weken. Maar weet je er is nog meer. Oké ik ben al gezegend met een volle en dikke bos haar. Maar naar een tijdje de gummies ingenomen te hebben bleef mijn haar veel beter zitten en volume… Poeh Tina Turner is er niks bij!

Ik was mijn haar ongeveer om de 4 dagen en leg er dan een krul in. Zo heb ik normaal de eerste twee dagen een mooie coupe. Dag 3 en 4 wordt het dan al wat minder en de volume is dan ook bij mij ver te zoeken.

Vrouwelijk portret Voor en na haar supplemeten

Op foto 1 en 2 heb ik net mijn haar gewassen en gekruld. De tweede dag heb ik dan wel wat slag, maar al wat minder volume. De 3e foto is al van dag 4 na mijn wasbeurt. Vooral aan de ene kant zie je nog duidelijk een krul, maar wauw vooral de volume die er nog in zit….

Ik ben er dus super tevreden over en ik merk ook echt verschil. Ook als je niet op zoek bent naar langer haar. Maar wel naar meer volume en haar dat langer mooi in model blijft zitten, raad ik de HairLust gummies zeker aan.

De hailust gummies kun je online bestellen, ze kosten €32,95 en hier doe je 1 maand mee. Maar ze hebben ook een leuke actie voor 3 maanden. Dan krijg je dus 3 potjes en betaal je maar €66,95. Dat scheelt dus flink. Ga jij ze eens uitproberen?

Liefs,
Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *