Heb ik de perfecte jeans gevonden?

Waar de een op zoek is naar de perfecte liefde… Bestaat mijn zoektocht vooral uit het vinden van de perfecte jeans! (de perfecte liefde heb ik immers al, toch schat!). Zit hij om de benen en billen perfect, steekt er wel weer een stuk stof uit aan de achterkant. En waar hij mooi aansluit in de taille, lijk ik net een worstenbroodje aan de onderkant.

De jeans die nu in mijn kast liggen hebben dan ook allemaal één ding gemeen. Ze zijn te ruim in de taille, dit resulteert in meerdere broek optrekkende momenten op een dag. En hier en daar een lusje die kapot getrokken is. Dan draag je gewoon een riem, kun je zeggen. Maar laat ik daar nu net een hekel aan hebben. Ten eerste zitten ze niet fijn en ten tweede zorgt die gesp aan de voorkant nu ook niet echt voor een afslankend effect.

Dus toen in vorige week weer eens een lusje los trok van mijn jeans dacht ik… Ik ga mijn zoektocht voortzetten en hoop dat ik enigszins iets fatsoenlijks kan vinden. Ik bestelde bij de Wehkamp meerdere jeans in verschillende modellen en in verschillende prijsklassen. En laat ik je nu maar meteen verklappen dat er een jeans tussen zit die wel heel erg goed zit. Of het de perfecte jeans is, daar kom je maar op één manier achter!

Girlfriend jeans

Het model wat vrij nieuw op de markt is, noemen we de girlfriend jeans. Dit model zit wat hoger in de taille en valt wat stoerder en losser. Ik vind het model gewoon heel stoer. Maar ik weet ook dat het model wat meer volume geeft en laat dat nu net niet iets zijn wat ik kan gebruiken. In de video laat ik je zien of hij met styling tips bekroond kan worden tot de perfecte jeans.

Girlfriend jeans €29,-

Skinny jeans Shaping

De skinny is al jaren niet meer weg te denken uit het modebeeld. Dit model van het merk Vero Moda is nieuw voor mij. Want deze komt namelijk uit hun plus collectie en ik kende voorheen alleen de normale collectie en daar pas ik qua broeken gewoonweg niet in. Dit model heeft ook nog eens een shaping effect, hmm zal deze het dan zijn?

Skinny jeans Shaping €34,99

Slim fit jeans

De slim fit jeans is het model wat je ook het meest terug kunt vinden in mijn kledingkast. Net als bij de skinny is het een aansluitend model echter bij de slim fit sluiten de pijpen aan de onderkant iets minder strak aan. Ik bestelde er een van het merk Didi, ik heb hier al vaker broeken van gehad. En was dus benieuwd of deze mij nog steeds zo goed bevallen.

Slim fit jeans €49,99

Bootcut shaping jeans

Nog een nieuw merk voor mij is er een uit de Levi’s plus collectie. Je ziet steeds vaker dat ook de grote jeans merken met een plus collectie komen, dus ook deze moest ik uitproberen. Deze Levi’s is ook meteen de duurste van de 4, alhoewel ik € 89,95 voor een jeans nog best mee vind vallen. Zal de queen der jeans merken mijn zoektocht eindelijk kunnen belonen? Check het snel in de video…

Bootcut jeans €89,95

Wat is jouw favoriete jeans, qua model of welk merk draag je graag? Ik lees het graag terug in de reacties.

Veel liefs,
Marloes

Comments 1

  1. Superleuke blog Marloes!
    Mijn favoriete en perfect zittende jeans is de grijze slim-fit jeans van Mustang die jij vorig jaar voor mij hebt uitgezocht. Erg fijne, soepele stof, lekker hoog model en mooi aansluitend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *