speelgoed hertje met kerstoutfit

Heb jij de perfecte kerstoutfit al gevonden?

Heb jij de perfecte kerstoutfit al gevonden? Nee, maak je dan niet druk want met de feestdagen in het verschiet heb je wel wat beters te doen dan de hele stad afstruinen voor de perfecte outfit. Gelukkig heb ik het werk al voor je gedaan en heb ik voor jouw figuur de perfecte kerstoutfit gevonden. Om het je nog makkelijker te maken kun je jouw favoriete outfit gewoon online bestellen.
Weet je niet welk figuurtype je hebt, vind hem dan hier

Vorige week heb ik jullie al meegenomen tijdens de zoektocht naar het ultieme kerstjurkje. Maar laten we eerlijk zijn niet iedereen is gek op jurkjes. Vandaag ben ik voor je op zoek gegaan naar een outfit die er niet alleen fantastisch uitziet maar ook nog eens lekker comfortabel zit. Dat hebben we vast nodig tijdens de kerstdiners (het knoopje kan open dames 🙂 )

Peer figuur:
De off shoulder top zorgt ervoor dat je schouders meer in balans komen met je heupen. Een pantalon met rechte pijpen en een mooie hak zorgen ervoor dat je benen langer en slanker lijken.
+  +       

 

Zandloper & 8 Figuur:
Je slanke taille mag gezien worden dus heb ik gekozen voor een top die mooi aansluit maar niet te strak zit. Een pantalon met licht uitlopende pijpen en een hak zorgen ervoor dat je benen langer en slanker lijken.
+ +       

H figuur:
Een top met een ronde print zorgt voor meer rondingen en een high waist pantalon zorgt voor een optische slanke taille.
 + +      

Omgekeerde driehoek/V Figuur:
Een v-hals zorgt ervoor dat je bovenlichaam smaller lijkt. De pantalon in een wijd model zorgt ook voor meer balans. Draag je pumps in een opvallend kleurtje.
  +    

Appel figuur:
Draag een top met v hals en zorgt dat hij niet te strak zit. Een pantalon met een smalle taille band en zijsluiting zorgt voor een mooi effect. Je pumps mogen lekker opvallen.
 +     

Wat draag jij deze kerst? Laat het mij weten bij de reacties of nog beter maak een foto van je outfit. Heb je nog vragen over je kerstoutfit stel hem dan gewoon. Ik beantwoord hem graag voor je.

Veel liefs je persoonlijke styliste
Marloes xxx

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *