Het kleur & stijladvies van Demi

Vandaag neem ik je mee tijdens het kleur & stijladvies van Demi. Ik deed namelijk een paar weken geleden een oproep op mijn Facebook pagina. Ik gebruik vaak mijzelf als voorbeeld in de foto’s. En dacht het is ook wel eens leuk om andere vrouwen als voorbeeld te gebruiken.

Demi was een van de drie dames die ik heb uitgenodigd. Demi is een mooie jongedame met een stel prachtige benen. Ze wil zich graag vrouwelijk en sexy kleden. Nu is sexy wat anders dan ordinair dames 😉 Dus ik laat je zien hoe je dit ook heel mooi kunt bereiken.

Demi heeft brede schouders en smalle heupen. Ze heeft prachtige lange en slanke benen die gezien mogen worden. Demi is wat we noemen een omgekeerde driehoek, ook wel het V figuur genoemd.

Het was weer een snik hete dag (pfff waarom moet het weer in Nederland altijd alles of niks zijn). Maar we hebben het mooi gered met z’n tweeën 😉

Omgekeerde driehoek

Printje boven

Wanneer je wat voller bent van boven is een printje soms best tricky. Maar aangezien we heerlijk warm weer hebben kan er prima een lekker kort broekje onder. Hierdoor komen de prachtige benen van Demi tevoorschijn. En huid trekt nu eenmaal meer aandacht dan de rest. Dus probleem opgelost. Ik heb het afgestyled met een mooie zwarte pump. Sexy en vrouwelijk check √

v figuur

Top & short: Ultimo

De kokerrok

Een item die bijna iedere vrouw in de kast moet hebben is toch wel de kokerrok. Aangezien de rok aansluitend is moeten we wel weer zorgen voor balans met haar bredere schouders. Daarom heb ik een top uitgezocht in een wat donkere kleur. Zo houd je boven en onder in dezelfde kleurhoogte en zorg je voor balans. De top is lekker luchtig en valt soepel langs haar lichaam.

kokerrok musthave

Top & Kokerrok: Ultimo

Jurkje

Bij een V figuur is het soms lastig om een jurkje te vinden. Als hij boven goed zit, is bij de heupen vaak groot/los. Een recht model is dus perfect voor Demi. Deze jurk valt soepel en is gemaakt van een wat stevige stof. Hierdoor valt hij perfect langs haar lichaam heen. De lange ketting zorgt voor een ‘onderbreking’ hierdoor lijkt haar bovenlichaam wat smaller. Ook de kleur staat Demi fantastisch, ze straalt er helemaal van!

Perfecte jurkje

Jurk: Ultimo

Naast de Ultimo webshop, kun je nog meer leuke items in de winkel vinden.

Kleurgebruik

Demi is het mooist in de zomerkleuren. Deze zorgen ervoor dat haar gezicht en ogen gaan stralen.

Zomertype

Onderdeel van een kleuradvies

Wil jij nu ook graag net als Demi een uitgebreid advies? Kijk dan hier hoe ik jou verder kan helpen. En misschien zie ik je binnenkort bij mij in de studio.

Veel liefs,

Marloes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *