Het kleur & stijladvies van Kim

Vandaag neem ik je mee tijdens het kleur & stijladvies van Kim. Ik deed namelijk een paar weken geleden een oproep op mijn Facebook pagina. Ik gebruik vaak mijzelf als voorbeeld in de foto’s. En dacht het is ook wel eens leuk om andere vrouwen als voorbeeld te gebruiken.

Kim was een van de drie dames die ik heb uitgenodigd. De vraag van Kim aan mij was. Hoe kan ik mij leuk kleden met een klein budget. Ze houdt erg van jurkjes en vrouwelijke rokken.

Shoppen met een klein budget

Wanneer je budget niet zo groot is kun je beter kiezen voor een rok dan een jurk. Waarom? Vraag je je jezelf nu af! Een jurk kun je niet op veel verschillende manieren dragen. Je kunt er een keer een ander paar schoenen onder dragen, je kunt er verschillende accessoires bij dragen. Maar dan houden de opties al snel op! De basis, het jurkje blijft altijd hetzelfde. Daarom adviseer ik liever een mooie basis rok. Denk aan een mooie spijkerrok of een kokerrok. Deze kun je eindeloos combineren met verschillende tops. De rok kun je jarenlang plezier van hebben en elk jaar kun je nieuwe tops aanschaffen. Daarnaast zijn tops vaak ook goedkoper dan een jurk dus dan heb je een mooie win win situatie. Een goede basis rok kun je ook nog eens goed scoren in de SALE!

Zoals je op de foto kunt zien krijgt de spijkerrok meteen een hele andere uitstraling bij de verschillende tops! Nog een extra tip. Draag ook bij een wat grotere maat je top in de rok en laat hem er wat overheen bloezen (geen idee of het wel een echt woord is hahaha). Zo krijg je een veel mooiere verhouding. Op de voor foto kun je duidelijk zien dat haar benen veel korter lijken door de top over de short te dragen. Hierdoor maak je jezelf onnodig voller!

kim model voor 1 dag
Spijkerrrok
Roze shirt
Blauwe shirt

Kleurgebruik

Zorg dat je goed weet welke kleuren je fantastisch staan. Als een kleur je namelijk zo goed staat raak je er ook minder snel op uitgekeken 😉 Wanneer de kleuren in je garderobe uit hetzelfde kleurpalet komen, zijn ze ook nog eens goed met elkaar te combineren.

Kim is op haar mooist in de zomerkleuren

kim model voor 1 dag (1)
Dit is een onderdeel van een kleuradvies

Wil jij nu ook graag net als Kim een uitgebreid advies? Bekijk dan hier eens hoe ik je verder kan helpen. En misschien zie ik je binnenkort bij mij in de studio.

Veel liefs,

Marloes

Comments 1

  1. Pingback: 3 tips voor de kleine vrouwen onder ons - La confianza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *