Iconsign Lash Lift, werkt het echt?

Iconsign Lash Lift, werkt het echt?

Het klinkt gek maar vandaag de dag gaat menig dame naar de salon om haar wimpers een mooie lift te geven. Nu komt Iconsign op de markt met een lash lift perming kit die je zelf thuis kan gebruiken, maar werkt het ook echt?

Het effect van een lash lift is het zelfde wanneer je met de wimperkruller aan de slag gaat. Alleen blijft het bij een lash lift zo’n 4 weken zitten en zakt het niet naar een uurtje weer uit.

Ik heb al twee keer mijn wimpers laten liften in de salon en wat vooral opvalt is dat je oogopslag ineens een stuk mooier wordt. Je wimpers lijken langer en voller, vooral dit laatste komt doordat de kleine (nieuwe) wimperhaartjes ook mee gelift worden.

Nu zag ik online de iconsign Lash lift kit voorbij komen. Deze kit gebruik je dus gewoon thuis en bij jezelf. Mijn eerste reactie was toch echt, hoe?? Hoe ga je dit voor elkaar krijgen? Bij de salon lig je zo een drie kwartier plat in de stoel. Dus hoe ga je dit dan bij jezelf doen? Maar als je mij een beetje kent dan weet je dat ik juist dit soort dingen MOET uitproberen. Ik wil dan ook echt weten of het gaat lukken, of het te doen is en of het effect net zo mooi is als in de salon.

Een leuk voordeel is in ieder geval de prijs. Bij de salon betaal je al snel rond de €40,- en als je dit elke 4 á 6 weken wilt doen is het snel best prijzig. De kit van Iconsign kost €15,95,- en hiermee kun je meerdere lash lifts doen. Maar de vraag is of het te doen is bij jezelf!

Om je een goed beeld te geven heb ik er een video van gemaakt. Dit is dus ook de eerste keer dat ik het gebruik en je ziet mijn eerlijke ervaring en resultaat.

Iconsign lash lift perming kit
te koop voor € 15,95,- bij Bol.com

Benieuwd of de lash lift perming kit van Iconsign wat voor jou is? Bekijk dan snel deze video!

Veel liefs,
Marloes

Comments 1

  1. Pingback: Make-up tips voor brildragers - La confianza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *