De online opleiding imago Stylist


Ben je geïnteresseerd in de binnen én buitenkant van mensen? Zou je graag anderen willen helpen aan een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen? 

Wil jij vanuit het gemak van je eigen huis en in je eigen tempo de opleiding imago stylist volgen? Misschien ben je al wel werkzaam in de mode of beautybranche. En wil je graag je klanten net dat beetje extra’s bieden, je eigen aanbod uitbreiden. Of ben je gewoon toe aan een leuke carrière switch. Deze opleiding is voor iedereen geschikt die graag met mensen werkt en niet bang is om op z’n eigen intuïtie af te gaan.

Garderobecheck  La Confianza

Imago stylist


Wat doe je eigenlijk als imago stylist? In dit vak help je anderen bij het vinden van hun persoonlijke stijl. Zo help je anderen naar een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Ik houd mij al jaren bezig met de psychologie achter kleur & stijl. Het effect van persoonlijke stijl is groter dan je denkt. Mensen gaan zich niet alleen anders kleden na een advies. Ook hun gedrag en communicatie ligt dichter bij hunzelf. En hoe mooi is het dat jij als imago stylist hun daarbij kan helpen.

Highlights


Theorielessen met oefenopdrachten

Korte videolessen

Twee praktijkdagen voor kleur- & stijladvies

wat ga je leren?


Je krijgt les van de experts op het gebied van styling. Zo zijn er lessen geschreven door visagiste Chantal Lang en hairstylist Tessa Scholten. Maar naast het geven van kleur en stijladvies weet je straks ook hoe je iemand kunt helpen aan een garderobe die bij ze past. En kun je samen of alleen op pad als personal shopper. Je krijgt persoonlijke begeleiding van ons online en je kunt deelnemen aan de besloten Facebook community met andere cursisten.

Highlights


Gastlessen van een visagist en hairstylist

Persoonlijke begeleiding online

Besloten Facebook community

Garderobecheck  La Confianza
Garderobecheck  La Confianza

voor wie?


Ben jij iemand die goed zelfstandig kan werken en snel dingen oppakt? Dan is de online opleiding tot imagostylist geschikt voor jou. Je hebt geen specifieke werkervaring nodig. Maar een passie voor mode is wel gewenst in dit vak. Aan het eind van deze opleiding krijg je na het volgen van de twee praktijkdagen een certificaat van La Confianza als imago stylist.

Highlights


Voor iedereen met een passie voor mode

Geen specifeke (werk)ervaring verplicht

Certificaat Imago stylist

Komen anderen ook bij jou voor kledingadvies?

inhoud van de cursus


De volgende modules komen aan bod:
Met een totaal van 8 modules incusief interactieve videolessen en 2 praktijkdagen

Het imago - De imago stylist - Kleur - Stijl - Visagie - Hairstyling
Garderobeplanning - Personal shopping 

Image

Praktische informatie


Locatie: Vanuit je eigen huis, de praktijkdagen zullen in Oldenzaal plaatsvinden
Duur:
Afhankelijk van je eigen studietempo, ± 5 maanden
Startdatum: Kan op elk moment van het jaar gestart worden
Praktijkdagen : Worden in overleg ingepland
Prijs: €997,- (in termijnen betalen is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden)

Wil jij graagin anderen naar boven halen?

Aanmelden?


Aanmelden kan eenvoudig per onderstaande knop. Binnen 3 werkdagen krijg je een bevestiging van aanmelding per mail. Wanneer de betaling binnen is zal je het volledige lespakket per post toegzonden krijgen. De videolessen volgen per mail!


Ik wordt een stylist!

Carriére

Altijd al gedroomd van een baan in de fashion & stylingbranche? Met de opleiding imago stylist heb jij alle kennis in huis om snel aan de slag te gaan. Ga aan de slag als personal stylist bij een van de grote modeketens.

Business

Ben jij liever eigen baas! Ga aan de slag als freelance stylist of start je eigen styling bedrijf. Geef professioneel kleur & stijladvies bij de mensen thuis of in je eigen studio. Met de opleiding imago stylist kun je alle kanten op!

Aan het eind

Wat je dromen ook zijn. Na het volgen van deze opleiding als imago stylist kun je een volledig kleur- & stijladvies afnemen, maak je een garderobeplanning en kun je meteen aan de slag als personal shopper.