Je personal brand versterken met
kleding


Hoe fijn zou het zijn…

  • Wanneer je volledig in de spotlight komt te staan
  • Je jezelf op een authentieke manier kunt presenteren
  • Je precies weet welke kleuren jij het beste kunt dragen
  • Je weet hoe je kunt opvallen in de social media massa

Download nu het gratis e-book waarin ik je in 5 stappen laat zien hoe je met kleding je personal brand kunt versterken.

hoi, ik ben Marloes


Als kind droomde ik er al van om een eigen bedrijf te beginnen. En toch duurde het ruim 30 jaar voordat ik deze stap volledig durfde te zetten. Het moment dat ik mijzelf goed genoeg vond om het met de wereld te durven delen.

Voor mij kwam de omslag toen ik in aanraking kwam met het styling vak. De taal van kleding leerde mij dat ik het allemaal al in mij had. Hetgeen wat mij tegen hield, waren mijn eigen onzekerheden en overtuigingen.

Nu help ik andere ondernemers om in actie te komen. Door op een praktische manier je kennis te laten maken met de wereld van psychologie, imago & styling. 

Je te motiveren om het beste uit jezelf naar boven te halen. En dit vol zelfvertrouwen met de wereld te durven delen.


wil jij een ijzersterk personal brand neerzetten?