laptop met kop koffie

Vanaf vandaag heb jij je persoonlijke styliste

Eindelijk is het zover!!! Jij hebt je eigen persoonlijke styliste

Als je nu denkt waaaat? Ik kan helemaal geen styliste betalen, wees dan niet getreurd. We gaan je via ons blog advies op maat geven. Maar waarom nu? Jullie hebben al vele leuke workshops en consulten, dus waarom nu ook een blog beginnen?

Dat gaan we je vertellen, vandaag de dag zien we steeds meer bekende bloggers en vloggers gestyled worden door een styliste en dan niet te vergeten al die celebrities op tv en in de bladen. Wanneer we dan vol moed de winkels in stormen voor die leuke outfit die we net hebben gespot komen we vaak bedrogen uit. Of wat dacht je van die verkoopster in dat mooie topje, die wil jij ook wel. Eenmaal aangekomen in de paskamer zie je eruit als een zak aardappelen, herkenbaar? Voor ons in ieder geval wel, dat heeft dus allemaal te maken met jouw unieke figuur en jouw unieke kleuren. Wij weten dat als de pasvorm je niet flatteert of de kleur je niet laat stralen je jezelf er nooit prettig in zult voelen, het heeft gewoon niet dat wow effect! Wij weten dat dit je zelfvertrouwen ook niet goed zal doen je denkt dat anderen mooier zijn dan jou en daar gaan we wat aan doen.

Wij willen iedereen de kans geven om vol trots in de spiegel te kijken en zichzelf mooi te voelen. Maar ja, hoe doe je dat nou? Niet iedereen is gezegend met een oog voor stijl en dan niet te bedenken dat modellen lichaam wat alles maar dan ook alles maar aan kan trekken, grrr!!

Dus vanaf nu ben jij in het bezit van jouw eigen persoonlijke styliste. Elke zaterdag rond het middaguur komt er een nieuw artikel online waarin we je de kneepjes van het vak gaan leren op het gebied van Mode, beauty & lifestyle.

We zullen je alvast een geheimpje verklappen, volgende week ga je ontdekken welk figuur jij bezit.

Kun je niet wachten op een stijlvol leven vol zelfvertrouwen? Kijk dan eens op www.la-confianza.nl voor de mogelijkheden die we je nu al kunnen bieden.

XXX jouw persoonlijke stylistes Marloes & Marie-José

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.