Fifty shades of….. Welke kies jij?

Morgen is het zover! Het derde deel van Fifty shades komt uit. Met deze film als inspiratiebron kan deze blog over twee dingen gaan…. Latex of de kleur grijs.

Ik kies dan toch voor de bravere weg….. 🙂

De titel van de eerste film klopt namelijk als een bus…. Er zijn wel (meer) dan 50 tinten grijs. De ene tint grijs zal je dan ook beter staan dan de andere.

Vorige week heb ik een handig trucje gedeeld op mijn blog. Zo kun jij ook je eigen ondertoon ontdekken. Dit komt vandaag dan ook goed van pas!

Warm vs Koel

Grijs kan namelijk zowel warm als koel zijn. Grijs is in de basis een vermenging van zwart en wit. Voegen we er 6% geel doorheen dan wordt hij warmer. Voegen we er 6% blauw doorheen dan wordt hij koeler. Je ziet hieronder een duidelijk verschil tussen de grijstinten.

koel grijs vs warm grijs

Donker vs licht

Nu je weet of je beter voor de koele of warme tint grijs kunt kiezen. Gaan we nog een stapje verder. Kies je nu voor donker grijs, licht grijs of misschien wel voor midden grijs? Dat ligt aan je persoonlijke uiterlijk. De een zal licht grijs mooi staan terwijl een ander er dan uitziet als een spook. Hoe je hier achter komt? Goed naar jezelf kijken! Je kunt een kledingstuk nog zo mooi vinden, maar blijf altijd kijken naar wat de kleur met je gezicht doet. Laat hij je gezicht opleven? Of wordt je bleekjes en ziet je huid er dof uit…

donker en licht grijs

Met of zonder kleur

Een complete outfit in het grijs… Ik loop daar wel warm voor. Pas wel op dat je outfit niet te saai wordt. Grijs valt onder de neutrale kleuren en voor sommige betekent dit dat er kleur toegevoegd moet worden om het een fantastische outfit te maken. Ook hier val je weer terug op je persoonlijke kleuring. Heb je gekleurde ogen, zoals blauw of groen. Voeg dan altijd kleur toe bij je outfit in neutrale kleuren. Dat kan ook iets kleins zijn zoals een accessoire of wat dacht je van je lipstick. Heb je juist bruine ogen en bruin haar dan kan een outfit compleet in het grijs je fantastisch staan. Probeer het gewoon eens uit!

Grijs met kleur

Het ontdekken van kleuren die je super staan en hoeveel kleur je outfit nodig heeft. Komt aan bod tijdens een uitgebreide kleurenanalyse. Wil je graag weten hoe een kleurenanalyse in zijn werk gaat? Kijk dan hier

Nog een extra tip: Grijs is een hele goeie vervanger voor zwart….

Veel liefs,

Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *