Peer figuur

Kledingtips voor het A figuur

Als het goed is heb je vorige week je figuurtype al ontdekt, heb je dat nog niet gedaan en weet je niet zeker welk figuurtype jij bezit? Geen probleem check hem dan hier

Als je bent uitgekomen op het A figuur ook wel de peer genoemd, dan zit je hier goed. Vandaag ga ik je namelijk tips geven welke kleding het beste bij jouw figuurtype passen. Je zult begrijpen dat dit een klein puzzelstukje is van een hele grote puzzel en je kunt deze tips zien als algemeen advies.

Nog even een korte uitleg over het A figuur:
Jouw schouders zijn smaller dan je heupen, je hebt een duidelijke taille. Wanneer je aankomt zal dit het eerste te zien zijn bij je benen en je billen. Jouw absolute pluspunt is jouw smalle taille!

Maar wat betekent dit nou allemaal voor jouw kleding keuze? Het is belangrijk om meer balans in je figuur te creëren, dus je schouders breder laten lijken. Dit kun je doen door bijvoorbeeld schoudervulling of wat dacht je van een mooie off shoulder top. Ook erg belangrijk is dat je die smalle taille laat zien, zo lijk je veel slanker. De broek of rok kun je het beste kiezen in een donkere en effen kleur.

Kledingtips voor het Peer figuur

Peer-figuur-kledingtips-2

Peer-figuur-kledingtips-3

Peer-figuur-kledingtips

Ik hoop je lekker veel te hebben geïnspireerd en ben natuurlijk heel nieuwsgierig of jij een van deze setjes zou dragen? Laat je reactie hieronder achter!

Jouw persoonlijke styliste
Marloes

Comments 1

  1. Pingback: Welk figuurtype heb ik? Je ontdekt het hier - La confianza

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.