8 figuur

Kledingtips voor het acht figuur

Als het goed is heb je vorige week je figuurtype al ontdekt, heb je dat nog niet gedaan en weet je niet zeker welk figuurtype jij bezit? Geen probleem check hem dan hier

Als je bent uitgekomen op het figuurtype acht, dan zit je hier goed. Vandaag ga ik je namelijk tips geven welke kleding het beste bij jouw figuurtype passen. Je zult begrijpen dat dit een klein puzzelstukje is van een hele grote puzzel en je kunt deze tips zien als algemeen advies.

Nog even een korte uitleg over het acht figuur:
Jouw schouders zijn nagenoeg even breed als je heupen, je hebt een hele smalle taille. Je hebt veel vrouwelijke rondingen en als je aankomt zal dit over je hele lichaam verdeelt worden. Jouw breedste punt van je heupen zit net onder je taille, zit hij op je dijbeen dan ben je een zandloper figuur en moet je hier zijn.

Jij bezit echt het meest vrouwelijke figuur dat er bestaat, het zou jammer zijn om deze te verbergen! Jouw smalle taille moet altijd te zien zijn, anders lijk je onnodig dikker en dat wil niemand. Zorg dat je met kleur de aandacht naar boven trekt, dus dat de kleur bovenop altijd meer aandacht trekt dan die van je broek of rok. Draag je een jurk in één kleur, trek dan de aandacht naar je gezicht met een paar mooie oorbellen of een statement ketting.

Kledingtips voor het acht figuur
acht-figuur-kledingtips-2
acht-figuur-kledingtips-3
acht-figuur-kledingtips

Ik hoop je lekker veel te hebben geïnspireerd en ben natuurlijke heel nieuwsgierig of jij een van deze setjes zou dragen? Dus laat je reactie hieronder achter!

Tot volgende week!

Jouw persoonlijke styliste
Marloes

Comments 1

  1. Pingback: Welk figuurtype heb ik? Je ontdekt het hier - La confianza

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.