O figuur

Kledingtips voor het O figuur

Als het goed is heb je vorige week je figuurtype al ontdekt, heb je dat nog niet gedaan en weet je niet zeker welk figuurtype jij bezit? Geen probleem check hem dan hier

Als je bent uitgekomen op het O figuur ook wel de appel genoemd, dan zit je hier goed. Vandaag ga ik je namelijk tips geven welke kleding  het beste bij jouw figuurtype passen. Je zult begrijpen dat dit een klein puzzelstukje is van een hele grote puzzel en je kunt deze tips zien als algemeen advies.

Nog even  een korte uitleg over het O figuur:

Jouw schouders zijn breder dan je heupen en je taille is niet echt aanwezig. Je hebt ronde schouders en als je aankomt zal dat het eerst aan je buikje te zien zijn. Jouw absolute pluspunt zijn die prachtige benen van je.

Maar wat betekend dit nou allemaal voor jouw kleding keuze? Wat belangrijk is voor jou is dat je niet teveel aandacht wil vestigen op je buikje, dat kun je doen door te kiezen voor een donkere kleur in 1 kleur. Waar je wel helemaal los mag gaan is bij je schoenen of wat dacht je van een mooie ketting. Hierdoor zorg je dat de aandacht juist naar je pluspunten wordt getrokken, die killer legs en dat prachtige gezichtje van je!!

Kledingtips voor het appel figuur
O-figuur-kledingtips-2
O-figuur-kledingtips-3
O-figuur-kledingtips

Ik hoop je lekker veel te hebben geïnspireerd en  ben heel nieuwsgierig of jij een van deze setjes zou dragen? Dus laat je reactie hieronder achter!

Tot volgende week!

Jouw persoonlijke styliste
Marloes

Comments 2

  1. Pingback: Welk figuurtype heb ik? Je ontdekt het hier - La confianza

  2. Pingback: De midi jurk, de ideale jurk voor het najaar - La confianza

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.