omgekeerde driehoek figuur

Kledingtips voor de omgekeerde driehoek

Als het goed is heb je vorige week je figuurtype al ontdekt, heb je dat nog niet gedaan en weet je niet zeker welk figuurtype jij bezit? Geen probleem check hem dan hier.

Als je bent uitgekomen op het figuurtype de omgekeerde driehoek ook wel de V genoemd, dan zit je hier goed. Vandaag ga ik je namelijk tips geven welke kleding  het beste bij jouw figuurtype passen. Je zult begrijpen dat dit een klein puzzelstukje is van een hele grote puzzel en je kunt deze tips zien als algemeen advies.

Nog even  een korte uitleg over de omgekeerde driehoek figuur:

Jouw schouders zijn breder dan je heupen en je taille is niet echt aanwezig. Je hebt rechte en hoekige schouders en als je aankomt zal dat voornamelijk op je bovenlichaam gaan zitten, je billen zijn plat en je heupen recht. Jouw absolute pluspunt zijn die prachtige benen van je!

Maar wat betekend dit nou allemaal voor jouw kleding keuze? Het is belangrijk om meer balans te gaan creëren voor je lichaam. Bovenop kun je het beste rustig blijven, dat kun je doen door te kiezen voor een donkere en effen kleur bovenop. Je broek of rok mag wel wat meer aandacht trekken en het liefst wat volume toevoegen. Schoenen mogen in een lekker opvallend kleurtje!

Kledingtips voor de omgekeerde driehoek

omgekeerde-driehoek-kledingtips-2
omgekeerde-driehoek-kledingtips-3
omgekeerde-driehoek-kledingtips

Ik hoop je lekker veel te hebben geïnspireerd en  ben heel nieuwsgierig of jij een van deze setjes zou dragen? Dus laat je reactie hieronder achter!

Tot volgende week!

Jouw persoonlijke styliste
Marloes

Comments 2

  1. Pingback: Welk figuurtype heb ik? Je ontdekt het hier - La confianza

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.