zandloper figuur

Kledingtips voor de zandloper

Als het goed is heb je vorige week je figuurtype al bepaald, heb je dat nog niet gedaan en weet je niet zeker welk figuurtype jij bezit? Geen probleem check hem dan hier

Als je bent uitgekomen op het figuurtype de zandloper, dan zit je hier goed. Vandaag ga ik je namelijk tips geven welke kleding  het beste bij jouw figuurtype passen. Je zult begrijpen dat dit een klein puzzelstukje is van een hele grote puzzel en je kunt deze tips zien als algemeen advies. Wil je meer weten? Ontdek dan het geheim van de perfecte garderobe!

Nog even  een korte uitleg over de zandloper:

Je schouders zijn nagenoeg even breed en je taille is sterk aanwezig. Het breedste punt van je heupen zit op je dijbeen, zit het breedste punt net onder je taille dan heb je een acht figuur en moet je hier zijn. Wanneer je aankomt zal dat over je hele lichaam gebeuren. Een klein geheimpje… de zandloper is het meest gewilde figuur van allemaal, dus wees er trots op!

Maar wat betekent dit nou allemaal voor jouw kleding keuze? Het belangrijkste punt van allemaal is het laten zien van die smalle taille, dit mag je ook nooit meer vergeten. Wanneer je jouw taille niet laat zien zul je onnodig dikker lijken en dat wil uiteraard niemand. Je kunt het beste de aandacht naar boven trekken, dat kun je doen door een mooi printje of een lekker opvallend kleurtje. Je onderkant kun je het beste rustig houden, dit kun je doen door een donkere en effen kleur te kiezen.

Inspiratie voor het zandloper figuur
Zandloper-figuur-kledingtips-2
Zandloper-figuur-kledingtips-3
Zandloper-figuur-kledingtips

Ik hoop je lekker veel te hebben geïnspireerd en  ben heel nieuwsgierig of jij een van deze setjes zou dragen? Dus laat je reactie hieronder achter!

Tot volgende week!

Jouw persoonlijke styliste
Marloes

Comments 5

 1. Pingback: 7 basisitems die niet mogen ontbreken in je kast - La confianza

 2. Pingback: Welk figuurtype heb ik? Je ontdekt het hier - La confianza

 3. Pingback: Ben jij klaar voor de trend van dit moment? Printjes - La confianza

 4. Jammer dat er alleen tips zijn om “langer en slanker” te lijken. Heb je geen tips om “korter en dikker” te lijken? Groetjes een lange dame

  1. Post
   Author

   Het klopt, de meeste vrouwen willen juist langer en slanker lijken. Maar ik begrijp dat er ook vrouwen zijn die juist wat meer volume/vormen willen hebben. Ik zal er binnenkort eens wat tips voor geven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.