lange laarzen

De lange laarzen zijn weer terug van weggeweest

Je hebt het vast al gemerkt de lange laarzen zijn weer terug van weggeweest. Waar ze jaren geleden van de troon zijn gestoten door de enkellaarsjes. Kwamen ze vorig jaar al voorzichtig om de hoek kijken. Om dit jaar weer volop mee te doen aan het modebeeld.

Sommige zijn een beetje geïntimideerd door deze hernieuwde trend. Hoe moest het ook alweer. Kan het net zoals jaren geleden? Of zijn de styling ‘regels’ weer veranderd.

De rok

De klassieker is nog steeds om de laarzen onder een rok/jurk te dragen. Vooral tijdens de koude dagen is dit een warmer alternatief dan het enkellaarsje. Waar je rekening mee kunt houden is dat ze beide op een ander deel van je onderbeen eindigen. Dit betekend dus ook dat de aandacht op verschillende punten licht. Bij de lange laars is dat dus je kuit.

De skinny jeans

Waar het jaren geleden nog als een tikkeltje ordinair werd gezien is het nu helemaal hot (hoe veranderlijk kan het mode beeld zijn hé). Je ziet nu vooral de trend gecombineerd met overknee laarzen. Ik vind het een gevaarlijke trend…. Wat er namelijk al snel gebeurt is dat je je benen wel erg klein en lomp maakt. Je deelt je benen eigenlijk op in meerdere delen. Mijn tip is dan ook om je top in je broek te dragen. Of je broek in dezelfde kleur als je laarzen te dragen.

Bij stevige benen

Heb je wat stevige benen en durf je de trend nu niet zo goed aan. Let dan goed op! Ook voor jou is deze trend weggelegd. Tenminste als je de zoektocht naar laarzen waar je kuiten in passen hebt doorstaan 🙂 (i know the struggle lady’s). Als je de perfecte laarzen hebt gevonden kun je ze perfect stylen met een midi rok. Doordat je geen stukje ‘huid’ ziet loopt het mooi in elkaar door.

Ik heb mijn lange laarzen gevonden bij vanHaren. Dus heb je stevige kuiten dan zijn deze zeker een aanrader.

Meer outfit inspiratie met lange laarzen vind je hier

Welke manier van stylen is jouw favoriet?

Veel liefs Marloes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.