Mijn 7 beautytips voor de zomer

In de zomer is mijn beauty routine net iets anders dan normaal. Vooral als ik op vakantie ga veranderd er nogal wat aan. Denk aan de hitte van de zon, elke dag zwemmen in chloor of zeewater. Heerlijk,maar niet echt gezond voor je huid en haar. Om ook na de zomer goed voor de dag te kunnen komen 😉 deel ik je mijn 7 zomer beautytips.

Marie-José heeft al eerder haar ervaringen met wimperextensions gedeeld. Je leest ze hier.

De producten die ik gebruik en waar je ze kunt vinden:

Droogshampoo: Sebastian professional – Hairteam by Sharon
Dagcrème: Clinique hydration gel – Wehkamp
Oogcrème: Clinique pep-start – Douglas
Idun mineral foundation – Beautybar 053
Smashbox primer water – Douglas
Biotherme BB Milk – Douglas
SyNeo 5 anti transparant – Kruidvat

Heb je vragen of opmerkingen laat ze mij weten. Vind ik leuk 🙂

Veel liefs,

Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *