In 5 stappen de Perfecte garderobe


4 op de 5 vrouwen heeft een negatief zelfbeeld. Vraag jij jezelf ook wel eens af, is dit het nou? Doe ik het wel goed? Ben ik wel mooi en slank genoeg? Had ik maar…..

Vrouwen met een negatiever zelfbeeld maken vaak verkeerde aannames en hebben vooroordelen over zichzelf. Dit gebeurt meestal op zo’n onbewust niveau. Dat je het zelf niet eens door hebt.

Net zoals velen zat ik ook vast in een negatiever zelfbeeld. Ik was niet tevreden met mijn lichaam, met mijn werk en ik was vooral druk met iedereen om mij heen. In de tijd dat ik nog bezig was met mijn opleiding als psychosociaal counselor, was ik alweer op zoek naar meer.

Per toeval stuitte ik op de opleiding tot imagostylist en besloot deze erbij te gaan volgen, gewoon voor mijzelf. Ik wou ook wel eens weten hoe dat nu zat met kleding en je figuur. Op dat moment had ik niet door dat het mij zo in positieve vorm zou veranderen.

Mijn pad naar een positiever zelfbeeld heb ik omgezet in 5 stappen en deze deel ik graag met jou!

Heb jij vaak een gevoel van ontevredenheid, alsof er meer te halen valt. Ben je vooral druk met anderen, denk aan je gezin, je werkgever, je familie en je vriendinnen. Wil je juist gelukkiger zijn met jezelf, wil je uit je comfortzone stappen en (nog) meer plezier hebben in dit leven?

Zet emoties en gevoelens als angst, teleurstelling, bang om te falen, gejaagdheid en perfectionisme. Om in enthousiasme, hoop, blijheid en tevredenheid.

Hoe vaak houd jij jezelf nog tegen?

Het psychologische effect van er goed uitzien!Het gaat om de binnenkant en niet om de buitenkant, hoe vaak hebben we deze al niet gehoord. Natuurlijk is dit grotendeels waar, maar er is een duidelijke wisselwerking. En onze buitenkant doet meer met onze binnekant dan we denken.

Kijk maar eens meer naar het psychologische effect van er goed uitzien. Met er goed uitzien bedoel ik niet het perfecte plaatje. Er goed uitzien betekent dat jij tevreden met met jezelf wanneer je in de spiegel kijkt. Dat je aan de buitenkant een vrouw te zien krijgt die zich zelfverzekerd voelt, zich mooi voelt en uitstraalt wat ze wil uitstralen. Een vrouw die gelukkig is met zichzelf.

Dit geeft meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. En dit heeft weer ontzettend veel invloed op je gedachten en zelfs je immuunsysteem.

Het positieve effect gaat nog verder, namelijk de omgang met andere mensen. Je zult hechtere relaties krijgen en durft eerder je grenzen aan te geven. Dat kan zijn met collega's, je partner, kinderen, vriendinnen, familie en ga zo maar door.

En uiteindelijk zal je gelukkig zijn met jezelf. Je laat je niet meer tegenhouden door onzekerheden, vervelende gedachten, twijfels en angst.

Dan ben je op je allermooist, inclusief al je imperfecties!

Wat wil jij uitstralen?

In deze online cursus


Ga je ontdekken wat een positiever zelfbeeld voor jou kan betekenen en hoe de perfecte garderobe jou hierbij gaat helpen. Je weet na deze cursus precies hoe je figuur in elkaar steekt, van top tot teen. Hoe je jouw pluspunten kunt accentueren. Welke kleding ervoor zorgt dat je onzekerheden worden verdoezelt. En welke kleuren er absoluut in jouw kast thuishoren!

Na deze cursus kun je ook met gemak een leuke outfit uit de kast trekken. Een outfit waarin je er niet alleen leuk uitziet. Maar ook nog eens een outfit die je helpt je doelen te bereiken en je het juiste gevoel geeft!


Van grijze muis tot een vrouw die gezien mag worden!

Dit kun je verwachten?


De cursus in 5 stappen de perfecte garderobe is een online cursus. Na betaling ontvang je direct per mail een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen op de login pagina (deze staat bovenin het menu). Op deze pagina staat alles wat je nodig hebt om de cursus te voltooien. Je mag dit in je eigen tempo doen en kunt op elk moment starten.

De inhoud van de cursus:

Zelfbeeld, je figuur, kledingtips, kleuren, de perfecte garderobe voor jou
+

  • 5 video’s, met duidelijk uitleg per stap
  • Het e-book in 5 stappen de perfecte garderobe
  • Gezichtsframes voor het bepalen van je kleurtype
  • Kleurenkaartjes, ideaal om mee te shoppen

€47


Begin direct!

En krijg de garderobedetox gratis!
Deze handige tool helpt je om je garderobe eens goed onder handen te nemen.