In 5 stappen de Perfecte garderobe


4 op de 5 vrouwen heeft een negatief zelfbeeld. Vraag jij jezelf ook wel eens af, is dit het nou? Doe ik het wel goed? Ben ik wel mooi en slank genoeg? Had ik maar…..

Vrouwen met een negatief zelfbeeld maken verkeerde aannames en hebben vooroordelen over zichzelf. Dit gebeurt vaak op zo’n onbewust niveau. Dat je het zelf niet eens meteen door hebt.

Net zoals velen zat ik ook vast in een negatief zelfbeeld. Ik was niet tevreden met mijn lichaam, met mijn werk en ik was vooral druk met iedereen om mij heen. In de tijd dat ik nog bezig was met mijn opleiding als psychosociaal counselor, was ik alweer op zoek naar meer.

Per toeval stuitte ik op de opleiding tot imagostylist en besloot deze erbij te gaan volgen, gewoon voor mijzelf. Ik wou ook wel eens weten hoe dat nou zat met kleding en je figuur. Niet wetende dat het mij zo in positieve vorm zou veranderen.

Mijn pad naar een positiever zelfbeeld heb ik omgezet in deze 5 stappen en deze deel ik graag met jou!

Dus heb jij vaak een gevoel van ontevredenheid, alsof er meer te halen valt. Ben je vooral druk met anderen, denk aan je gezin, je werkgever, je familie en je vriendinnen. Wil je juist gelukkiger zijn met jezelf, wil je uit deze comfortzone stappen en (nog) meer plezier hebben in dit leven?

Zet emoties en gevoelens als angst, teleurstelling, bang om te falen, gejaagdheid en perfectionisme. Om in enthousiasme, hoop, blijheid en tevredenheid.

Hoe vaak houd jij jezelf nog tegen?

Stel je eens Voor!


Je stapt een volle zaal binnen en iedereen kijkt op. Je staat daar in een outfit waarin jij jezelf mooi, sterk en krachtig voelt. Je recht je rug, glimlacht nog even en loopt dan rustig naar je plek en gaat zitten.

Nu stap je dezelfde zaal binnen en weer kijkt iedereen op. Vanmorgen stond je weer voor die volle kledingkast. Na wat te hebben uitgeprobeerd, pak je toch weer die oude en vertrouwde outfit. Je weet wel, die waarin jij jezelf zo veilig voelt. Daar sta je dan, iedereen in de zaal lijkt er veel leuker uit te zien en beter z'n best te hebben gedaan. Je voelt je ineens heel ongemakkelijk. Je kijkt snel naar de grond en loopt naar je plek, daar ga je zo geruisloos mogelijk zitten.

De juiste outfit lijkt ineens niet meer zo oppervlakkig toch!

De perfecte garderobe betekent dan ook niet, de little black dress, de witte blouse en een pantalon. De perfecte garderobe voor jou betekent een kast vol items waarin jij je voelt, zoals jij je wilt voelen. Voor iedere vrouw zal dit er anders uitzien!


Welke van deze twee vrouwen wil jij zijn?

In deze online cursus


ontdek je wat een positiever zelfbeeld voor jou kan betekenen en hoe de perfecte garderobe je hierbij gaat helpen. Je weet na deze cursus precies hoe je figuur in elkaar steekt. Hoe je jouw pluspunten kunt accentueren. Welke kleding ervoor zorgt dat je onzekerheden worden verdoezelt. En welke kleuren er absoluut in jouw kast thuishoren!

Na deze cursus kun je ook met gemak een leuke outfit uit de kast trekken. Een outfit waarin je er niet alleen leuk uitziet. Maar ook nog eens een outfit die je helpt je doelen te bereiken en je het juiste gevoel geeft!


Van grijze muis tot een vrouw die gezien mag worden!

Dit kun je verwachten?


De cursus in 5 stappen de perfecte garderobe is een online cursus. Na betaling ontvang je direct per mail een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen op de login pagina (deze staat bovenin het menu). Op deze pagina staat alles wat je nodig hebt om de cursus te voltooien. Je mag dit in je eigen tempo doen en kunt op elk moment starten.

De inhoud van de cursus:

Zelfbeeld, je figuur, kledingtips, kleuren, de perfecte garderobe voor jou
+

  • 5 video’s, met duidelijk uitleg per stap
  • Het e-book in 5 stappen de perfecte garderobe
  • Gezichtsframes voor het bepalen van je kleurtype
  • Kleurenkaartjes, ideaal om mee te shoppen

€47


Begin direct!

En krijg de garderobedetox gratis!
Deze handige tool helpt je om je garderobe eens goed onder handen te nemen.