In 5 stappen de Perfecte garderobe


Een volle kledingkast en niks om aan te trekken. We kennen het allemaal wel! Kleding kan je veel zelfvertrouwen geven, maar het kan je juist ook onzeker maken.

Want wat bij de een past, kan ook totaal verkeerd uitpakken bij de ander. Dat je niet klakkeloos de trends kan overnemen wist je vast al wel. Maar wat past dan wel bij jou?

Tijdens de online cursus laat ik je in 5 stappen zien. Hoe ook jij de perfecte garderobe kan samenstellen. Een garderobe die bij zowel je buiten- als binnenkant past.

Kleding is namelijk helemaal niet zo oppervlakkig. Kleding kan ervoor zorgen dat je zelfvertrouwen en zelfbeeld een positieve wending krijgen. Dit zorgt ervoor dat jij een stuk gelukkig zal zijn met jezelf en sneller uit je comfortzone durft te stappen.

Hoe vaak houd jij jezelf nog tegen?

Het psychologische effect van er goed uitzien!Het gaat om de binnenkant en niet om de buitenkant, hoe vaak hebben we deze al niet gehoord. Natuurlijk is dit grotendeels waar, maar er is een duidelijke wisselwerking. En onze buitenkant doet meer met onze binnekant dan we denken.

Het psychologische effect van er goed uitzien omschrijf ik als volgt. Met er goed uitzien bedoel ik niet het perfecte plaatje. Er goed uitzien betekent dat jij tevreden met met jezelf wanneer je in de spiegel kijkt. Dat je aan de buitenkant een vrouw te zien krijgt die zich zelfverzekerd voelt, zich mooi voelt en uitstraalt wat ze wil uitstralen. Een vrouw die gelukkig is met zichzelf.

Dit geeft meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. En dit heeft weer ontzettend veel invloed op je gedachten en zelfs je immuunsysteem.

Het positieve effect gaat nog verder, namelijk de omgang met andere mensen. Je zult hechtere relaties krijgen en durft eerder je grenzen aan te geven. Dat kan zijn met collega's, je partner, kinderen, vriendinnen, familie en ga zo maar door.

En uiteindelijk zal je gelukkig zijn met jezelf. Je laat je niet meer tegenhouden door onzekerheden, vervelende gedachten, twijfels en angst.

Dan ben je op je allermooist, inclusief al je imperfecties!

Wat wil jij uitstralen?

In deze online cursus


  • Ga je ontdekken welke kleuren jou het beste staan, dit doe je met behulp van speciale gezichtsframes
  • Leer je jezelf kennen van top tot teen. Welke pasvormen en kledingtips passen bij jouw figuur
  • Hoe kun je met de juiste mindset een positieve wending geven aan je zelfbeeld
  • De perfecte garderobe samenstellen, dat doe je zo

Van grijze muis tot een vrouw die gezien mag worden!

Dit kun je verwachten?


De cursus in 5 stappen de perfecte garderobe is een online cursus. Na betaling ontvang je direct per mail een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen op de login pagina (deze staat bovenin het menu). Op deze pagina staat alles wat je nodig hebt om de cursus te voltooien. Je mag dit in je eigen tempo doen en kunt op elk moment starten.

De inhoud van de cursus:

Zelfbeeld, je figuur, kledingtips, kleuren, de perfecte garderobe voor jou
+

  • 5 video’s, met duidelijk uitleg per stap
  • Het e-book in 5 stappen de perfecte garderobe
  • Gezichtsframes voor het bepalen van je kleurtype
  • Kleurenkaartjes, ideaal om mee te shoppen

€47


Begin direct!

En krijg de garderobedetox gratis!
Deze handige tool helpt je om je garderobe eens goed onder handen te nemen.