Op zoek naar de perfecte winterjas? Je vindt hem gewoon hier..

We hebben nog lang kunnen genieten van de warme temperaturen, maar nu lijkt het toch echt gedaan met de zomer. Nu is het de beste tijd om een nieuwe winterjas te scoren… Maar hoe vindt je nou de perfecte winterjas? Nou gewoon hier..

Ik ben altijd iemand die veel te laat op zoek gaat naar een nieuwe winterjas. Ik zie dan iedereen al lang en breed paraderen in een nieuw pronkstuk en ik blijf achter met de afdankertjes.

Daarom vandaag de perfecte winterjas voor jouw figuurtype. Weet je nog niet welk figuurtype je hebt? Geen probleem je vind het hier

Je kunt je perfecte winterjas heel makkelijk shoppen, ik heb er namelijk al een aantal voor je uitgezocht. Klik gewoon op de foto! Zo wordt shoppen met een persoonlijke styliste wel heel makkelijk 🙂

Zandloper/Acht: Ben je gezegend met een weelderig zandloper of acht figuur dan is het belangrijk dat je mooie slanke taille te zien is. Doe je dat niet dan zal je al snel een aantal kilootjes zwaarder lijken. En laten we eerlijk zijn dat wil praktisch niemand. Let ook op dat de jas niet eindigt op het breedste punt van je heupen, liever erboven of eronder.

winterjas-zandloper-sportiefwinterjas-zandloper-trenchcoatwinterjas-zandloper-parkaIdeaal voor de plus size Acht

Omgekeerde driehoek (V): Voor de dames met brede schouders en smalle heupen is het belangrijk dat je balans creëert tussen die twee. Je kunt je schouders smaller laten lijken met een diepe V-Hals of een lichter tussenstuk. Een jas met ‘plooien’ en details onderaan zorgen juist voor meer volume bij je heupen en brengen ook zo je figuur mooi in balans.

winterjas-driehoek-parkawinterjas-driehoek-netjes

winterjas-driehoek-licht-binnenwinterjas-driehoek-plooien

A (Peer): De dames met een peer figuur zijn gezegend met een mooie wespentaille. Zonde als je deze gaat verstoppen dus een getailleerd model is een absolute must. Om meer balans tussen schouders en heupen te creëren breng je wat volume aan bij je schouders, een bond kraagje of schoudervullingen zijn daar perfect voor. Laat nooit de jas eindigen op het breedste punt van je heupen, anders leg je juist de aandacht op dat punt, er overheen of erboven is veel beter.

winterjas-peer-schouderswinterjas-peer-sportiefwinterjas-peer-grote-kraagwinterjas-peer

Recht (H): De dames met een recht figuur willen vaak wat meer vrouwelijke vormen. Een getailleerde model zal je rechte lichaam zeker meer rondingen geven, ook ronde kragen en een ronde onderkant zullen zijn werk goed doen. Vermijd opvallende verticale strepen, deze benadrukken juist je rechte figuur.

winterjas-recht-sportiefwinterjas-recht-sportie-blauw

winterjas-recht-parkawinterjas-plus-size-parka

O figuur (Appel): Bij de dames met een Appel figuur zit het ‘volume’ vooral in het midden van het lichaam. Een v-hals is eigenlijk een must voor jouw perfecte winterjas, deze laat je meteen een stuk smaller lijken. Schoudervulling zorgt ervoor dat je minder ‘rond’ lijkt van boven. Kies liever niet voor een gewatteerde jas, deze zorgt juist voor meer volume.

winterjas-appel-parkawinterjas-appel-parka-warm

winterjas-appel-parka-blauwwinterjas-appel-stoer

Ik ben benieuwd welke winterjas jij het mooiste vindt? Laat het mij weten bij de reacties.

Nooit meer twijfels en miskopen, het kan echt. Hoe? Investeer in jezelf met een persoonlijk stijladvies. Kijk op onze site voor de mogelijkheden.

Veel liefs je persoonlijke styliste
Marloes xxx

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *