Opleiding imago stylist


Heb jij een passie voor mode? Kun je goed luisteren naar anderen? Ben jij iemand die graag anderen helpt? Als imago stylist kun je het verschil gaan maken. Of je nu aan de slag wil in de modebranch of droomt van je eigen business. Met deze opleiding wordt je in 12 weken klaargestoomd om daarna meteen aan de slag te gaan!

Garderobecheck  La Confianza

De Imago stylist


Als imago stylist help jij anderen bij het vinden van hun persoonlijke stijl. Je helpt ze niet alleen met het vinden van een leuke outfit. Je helpt anderen ook naar een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. We gaan in praktijkgerichte lesdagen aan de slag met modellen. De kleine klassen zorgen ervoor dat er voldoende tijd is om het vak goed onder de knie te krijgen!

Highlights


12 praktijkgerichte lesdagen

Kleine klassen, maximaal 10 deelnemers

Inclusief kleurkragen (t.w.v. €160,-)

wat ga je leren?


Tijdens de opleiding imago stylist krijg je les is het afnemen van een kleur- en stijladvies. Je ontdekt wat er nodig is voor een goede garderobecheck en je kunt straks op pad als personal shopper. Het leukste aan dit vak is dat je al jouw kennis en ervaring erin kwijt kunt. Zo onderscheid jij jezelf van andere stylisten! Wat deze opleiding juist zo bijzonder maakt zijn de lessen in personal branding, social media en het maken van je eigen (online) workshops.

Highlights


Maak je eigen (online) workshop

Het vinden van je eigen personal brand 

Social media training 

Garderobecheck  La Confianza
Garderobecheck  La Confianza

voor wie?


Heb jij een passie voor mode en help jij graag anderen? Dan is deze opleiding ideaal voor jou! Je hebt geen specifieke vooropleiding of werkervaring nodig. Na het succesvol afronden van alle lessen krijg je een La Confianza certificaat imago stylist. Je kunt hierna meteen aan de slag binnen je eigen business of in de modebranche!

Highlights


Voor iedereen met een passie voor mode

Geen specifieke (werk)ervaring verplicht

Certificaat imago stylist

vragen anderen jou ook vaak voor kledingadvies?

inhoud van de opleiding


Les 1: Kleuradvies, 4 seizoenen
Les 2: Kleuradvies, 12 seizoenen
Les 3: Zelfbeeld en zelfvertrouwen
Les 4: Het vinden van de juiste stijl
Les 5: Het figuur van man en vrouw
Les 6: Algemene kledingtips & trucs

Les 7: Een stijladvies van top tot teen
Les 8: Een goede garderobecheck
Les 9: Op pad als personal shopper
Les 10: Je eigen (onine) workshop maken
Les 11: Creëer een eigen personal brand
Les 12: Social media, hoe krijg je klanten! 

Na het afronden van alle lesdagen is het tijd voor de eindopdracht. Tijdens de eindopdracht ga je aan de slag als personal shopper. We gaan samen met een model op zoek naar zijn/haar ideale outfit. Rond je de eindopdracht af met een voldoende, dan ben je officieel geslaagd als imago stylist!

Image

Praktische informatie


Locatie: Oldenzaal (Loopafstand treinstation 10 min)
Duur:
12 weken
Lestijden: Elke dinsdag van 19:00 - 22:00
Startdatum: dinsdag 24 sept 2019
Inclusief: Kleurkragen, stijlgids, kleurkaartjes en theoriemap (totale waarde van €299,-)


Prijs: €1799,- inclusief BTW
(betaling in termijnen mogelijk, vraag naar de voorwaarden)

Wil jij graagin anderen naar boven halen?

Ja ik word een stylist?


Aanmelden kan eenvoudig per onderstaande knop. Binnen drie werkdagen krijg je een bevestiging van je aanmelding per mail. Hierin staat alle benodigde informatie, de lesdagen en de mogelijkheid tot betalen.

Wil je graag eerst een vrijblijvend informatiegesprek? Maak gerust een telefonische afspraak via het contactformulier!


Ik word een stylist!

Carriére

Altijd al gedroomd van een baan in de fashion & stylingbranche? Met de opleiding imago stylist heb jij alle kennis in huis om snel aan de slag te gaan. Ga na deze opleiding aan de slag als stylist  bij een van de grote modeketens.

Business

Ben jij liever eigen baas! Ga aan de slag als freelance stylist of start je eigen styling business. Geef professioneel kleur & stijladvies bij de mensen thuis of in je eigen studio. Met deze opleiding kun je alle kanten op!

Aan het eind

Wat je dromen ook zijn. Na het volgen van deze opleiding imago  stylist kun je een volledig kleur- & stijladvies afnemen, maak je een garderobeplanning, kun je aan de slag als personal shopper en weet jij jezelf op de markt te zetten!