marloes met meerder outfits inspiratie

Hoe combineer je een basic jeans! 1 jeans 6 looks

Ben je op zoek naar wat outfit inspiratie, dan zit je hier goed. Vandaag laat ik je zien hoe ik met 1 basic jeans. Die iedereen wel in de kast heeft hangen, 6 leuke outfits kan maken met de laatste trends…. En naast een dosis inspiratie vind je hier natuurlijk ook de leukste stylingtips!

Wist je dat de gemiddelde Nederlander 5 jeans in de kast heeft liggen

Statement riem

Een trend die we veel terug gaan zien is de zwarte riem met gouden gesp. Een echte klassieker die je basic jeans meteen een leuke ‘upgrade’ geeft. De riem die ik draag is te vinden bij de h&m voor nog geen €8,-.

Deze look heb ik gecombineerd met een paar mooie hakken en een lange blazer. Deze blazer is wat rechter van model en dit doet mijn zandloper figuur geen goed. Door de riem over de blazer te dragen komt mijn taille tevoorschijn en benadrukt dat mijn vrouwelijk vormen!

Witte sneakers

De witte sneakers trend is nog steeds niet voorbij, ik hou ervan! Naast dat deze sneakers heerlijk lopen, geven ze je look ook meteen wat extra’s. Witte sneakers in combinatie met een donkere jeans zorgen ervoor dat je benen wat korter lijken. Om dit effect tegen te gaan draag ik er een korter jasje boven. Het korte jasje zorgt er niet alleen voor dat je benen weer wat langer lijken, maar hij legt ook nog eens het accent op je taille.

Ben je bang dat je billen er voller uit zullen zien bij een korter jasje, draag dan een jasje in dezelfde kleur dan de jeans. Samen vormen ze dan weer een verticale lijn, die je weer langer en slanker laat lijken.

Marloes Rodriguez outfit inspiratie jeans

Basic blouse

Een echte musthave in je kledingkast, de basic blouse. Ik weet dat de meeste roepen dat hij wit moet zijn. Maar ik adviseer een kleur te kiezen die je goed zal staan in het gezicht en dat betekent niet voor iedereen dat de kleur wit zo’n goede keuze is.

Bij deze look draag ik de blouse lekker casual door één kant uit de jeans te laten. Deze trend zien we steeds vaker voorbij komen en het voordeel van het asymmetrische effect, is dat het een buikje mooi verbloemt. Deze look heb ik afgemaakt met een paar sneakers in een trendy printje.

Marloes Rodriguez in een jeans en blouse

Het dierenprintje

We kunnen er echt niet meer omheen… Het printje is nog steeds hot! Wist je dat een fijn printje zoals deze je slanker laat lijken. Dit komt doordat je ogen de diepte niet goed kunnen inschatten en dus eventuele rolletjes niet goed te zien zijn. Let wel op dat je hierdoor juist lengte en breedte beter kunt zien, dus vind je een top in een printje iets teveel van het goede. Draag er dan een jasje over! Dit breekt het dan weer een beetje…

Marloes Rodriguez outfit inspiratie jeans

Een ketting

Een basic top heeft iedereen wel in de kast of hij nu wit, zwart, grijs of donkerblauw is. Door de top voor iets in de broek te dragen komt je figuur mooier uit. Geef je outfit meteen dat beetje extra’s met een ketting. Waar de ketting eindigd wordt er een focuspunt gecreëerd. Jij bepaalt dus waar de aandacht naar toe gaat!

Deze en nog meer styling video’s vind je op mijn Instagram!

https://www.instagram.com/p/B2n6jtvoKaO/?igshid=bqh9axn9z9we

Het leuke aan deze basic jeans is dat je hem zowel casual kunt combineren als een tikkeltje klassiek. Het ligt aan hoe mijn dag eruit gaat zien, hoe ik mij wil voelen en wat ik wil bereiken voor welke look ik ga. Want dat is juist het leukste aan kleding, jij bepaalt wat je uitstraalt!

Veel liefs,
Marloes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.