Het branding outfit plan


Ontdek hoe je in 7 stappen een branding outfit plan maakt. Zodat je niet alleen zonder stress een outfit uit de kast weet te halen. Maar ook nog eens een outfit die je personal branding versterkt.

nu voor maar €17,-

Herken jij dit ook?


Sta jij ook vaak in de ochtend voor een kast vol kleding. Maar weet je nog steeds niet goed welke outfit nu geschikt is voor die ene afspraak, de fotoshoot die voor vandaag gepland staat of dat leuke samenwerkingsgesprek?

Ja, ik wil mijn eigen branding outfit plan

Hoe fijn zou het zijn  • Wanneer je zonder moeite en stress de perfecte outfit eruit weet te kiezen
  • Dat je kleding je helpt bij het binnenhalen van die leuke opdracht
  • Wanneer je outfit precies uitstraalt waar jij voor staat
  • Dat je outfit een verlengstuk is van jou en zo je personal brand versterkt

Voor wie is het branding outfit plan?


Dit stappenplan is voor vrouwelijke ondernemers. Die geen tijd en stress meer willen verspillen aan het vinden van de juiste outfit. De ondernemer die weet dat kleding haar personal brand kan versterken!

” Life is short, make every outfit count “

wie is marloes?Ik heb altijd al gedroomd van een eigen onderneming. Maar pas toen ik in aanraking kwam met het styling vak durfde ik eindelijk de stap te zetten en mijn kennis en ervaring met de wereld te delen.

Kleding is voor mij zoveel meer dan er 'leuk' uitzien. Het is een verlengstuk van wie je bent, wat je wilt bereiken en vooral hoe jij jezelf wilt voelen en versterken.

Ben jij klaar om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen? 


Ja, ik ben er klaar voor

Hoe gaat het in zijn werk?Wil jij aan de slag met het maken van je eigen branding outfit plan?  Dan kun je meteen na aankoop het volledige stappenplan downloaden.

In dit stappenplan neem in je mee om in 7 stappen je eigen branding outfit plan te maken.

Het leuke aan dit stappenplan is dat we gaan shoppen in je eigen kledingkast. Je hebt vaak zoveel mooie items in je kast, het is alleen nog een kwestie van het vinden van de juiste outfit.

Bij het stappenplan zit een handig werkblad, hierop kun je jouw eigen planning maken. Zo heb je altijd de juiste outfits binnen handbereik. En kun je eindeloos je eigen branding outfit plannen maken.

” Stress doesn’t really go with my outfit “

Het branding outfit plan

Kun je nu downloaden

voor maar €17,-Ja, ik wil mijn eigen branding outfit plan