Outfits met impact


Als ondernemer wil je impact maken. Klanten aantrekken waarbij jij je thuis voelt, vertrouwen wekken en laten zien wie jij bent, waar je voor staat en waar je goed in bent. Jouw website, social media en andere communicatieuitingen, jouw foto’s en outfits - ze moeten het allemaal uitstralen: dit is jouw personal brand, dit ben jij als persoon én ondernemer. Maar hoe bepaal je jouw personal brand en hoe weet je welke kleding daarbij past?

Ja, ik wil meer impact maken
Image

Het effect van de taal van kleding


In de online cursus ‘Outfits met impact’ leer je de taal van kleding kennen: de boodschap die jij ermee overbrengt. Plus het effect dat het heeft op jouw communicatie en het gedrag van je ideale klant.

Image

De kracht van de juiste kleding


Wil jij:

 • Outfits dragen die jouw personal brand versterken
 • Uitdragen wie jij bent en waar jij en je organisatie voor staan
 • Een verbluffende indruk maken op jouw ideale klant
 • Een visuele blauwdruk van jouw bedrijf maken
 • Gezien worden zoals je echt bent
 • Je fijn voelen in een stijl die bij je past
 • Niet steeds voor elke gelegenheid nieuwe outfits moeten kopen?

Ja, ik wil meer impact maken

Voor wie is deze cursus


Deze online cursus is voor vrouwelijke ondernemers. Of je nu een startende ondernemer bent of al wat jaren je bedrijf runt. Je weet dat je meer omzet uit je bedrijf kan halen en bent bereid hierin te investeren.

De inhoud van de cursus


‘Outfits met impact’ is een online cursus, begeleid door Marloes Rodriguez, specialist personal branding en imago styling. Deze cursus bestaat uit 8 modules, bestaande uit zelfstudie en coaching.

Praktische informatie


Voor een totaalprijs van 497,- krijg je:


 • Een jaar lang toegang tot de online omgeving, zodat je alles in je eigen tempo rustig na kunt lezen en bekijken
 • 8 modules die jou helpen jouw personal brand te bepalen en visueel te versterken
 • Inspiratie, opdrachten en video’s
 • Persoonlijke online coaching van Marloes Rodriguez, specialist personal branding en imago styling
 • 2 coachingcalls

Ja, ik wil meer impact maken
Image

Wie is Marloes


Ik heb altijd al gedroomd van een eigen onderneming. Maar pas toen ik in aanraking kwam met het styling vak durfde ik eindelijk de stap te zetten en mijn kennis en ervaring met de wereld te delen.

Kleding is zoveel meer dan een leuke outfit. Het is een verlengstuk van wie je bent, wat je wilt bereiken en vooral hoe jij jezelf wilt voelen en versterken.

Ben jij klaar om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen? Dan zie ik je graag terug in de online cursus

Ja, ik wil meer impact maken

Zij gingen je voor


“Ik twijfelde over welke kleding ik zou moeten dragen op mijn sociale media kanalen. Moest ik mijn kledingstijl aanpassen? Of juist bij mezelf blijven? Moest mijn kledingkeuze (en dan vooral de kleur) aansluiten bij de kleuren van mijn website? Of juist niet?

Ook al weet ik heel goed wat ik wel en niet mooi vind staan bij mezelf, ik had echt een blinde vlek voor kleur, kleurkeuze, stijl en hoe je daarmee overkomt bij je ideale klant. Ik ben me er nu echt veel meer van bewust en ik let er nu extra goed op als ik nieuwe kleding koop.


Iedere (ondernemende) vrouw mag zich hier wat mij betreft meer bewust van zijn. Omdat kleding echt zoveel meer zegt. En omdat het je echt helpt in het overbrengen van je boodschap, in het kennismaken met jou als persoon achter je dienst of product (wat straal je uit) en uiteindelijk het verkopen van je dienst of product.”

Sanna - Make life work

“Als stylist weet ik natuurlijk wat kleur en stijl voor je kan doen. Maar na het volgen van een masterclass van Marloes wist het meteen, ik wil meer weten over de taal van kleding.


Ik heb nu veel meer kennis opgedaan over hoe je over kunt komen als ondernemer dankzij de taal van kleding.

Het was echt inspirerend!
Ik kan deze cursus dan ook iedereen aanbevelen.”

Gerry - Kleren & kleur

Veelgestelde vragen