over ons
la confianza oldenzaal

Wie zijn we?

 

La Confianza is opgericht door Marloes Rodriguez &

Marie-José Ramirez

 

Beide kennen we elkaar al jaren en delen onze grote passie met elkaar. Zo is ook het idee ontstaan om deze passie te gaan specialiseren, een opleiding tot imagostylist als gevolg.

Wij willen de wereld van kleur & stijl toegankelijk maken voor iedereen en komen daardoor met een uitgebreid aanbod op maat samengesteld.

Marloes Rodriguez

Na de middelbare school ben ik begonnen met een opleding in de zorg. Toen bleek dat de zorg niet helemaal mijn ding was ben ik later overgestapt naar de psychologie. Ik heb voor verschillende bedrijven gewerkt, maar het gevoel dat er wat miste bleef. Daarop heb ik besloten om het roer om te gooien en ben voor een groot cosmeticabedrijf begonnen. Daar ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met een imagostylist, ik was zo gefasineerd door haar verhaal dat ik verder op onderzoek ben gegaan. Een opleiding tot imagostylist is het gevolg. Door de tijd heen heb ik mijn eigen kleur & stijl ontdekt en raak helemaal enthousiast als ik mijn passie kan delen met anderen. Ik weet immers welk effect het op jezelf kan hebben.

 

 

Marie-José Ramirez

Ik ben werkzaam als verpleegkundige, ondanks dat ik mijn vak met veel liefde uitvoer mis ik er iets in. Door het enthousiasme van Marloes tijdens haar opleiding raakte ik steeds meer geintereseerd in het vak als imagostylist. Uiteindelijk heb ook ik mijn stoute schoenen aan getrokken en ben de opleiding ga volgen. Nu heb ik het gevoel dat ik iets doe vanuit mijn hart en krijg elke keer meer energie van de mensen die we helpen. Wie wil er nu geen betere versie van zichzelf laten zien!

 

 

la confianza oldenzaal
la confianza oldenzaal

VOLG ONS OP

La Confianza KVK:64432351 BTW nummer: NL 855663716 B01

Algemene voorwaarden | Disclaimer