Image

Wie is het gezicht van la confianza?


"Kleding is zoveel meer dan een leuke outfit. Het is een verlengstuk van wie je bent, wat je wilt bereiken en vooral hoe jij jezelf wilt voelen en versterken"


Waar het allemaal begon


Ik ben geboren in 1982 in Enschede , daar ben ik opgegroeid met mijn vader, moeder en zus. Ik was altijd al een meisje met een sterke wil en een echte kletskous (ik kreeg wel eens geld van mijn oom om 5 minuten mijn mond te houden hahaha!)

Toen ik op school zat kreeg ik regelmatig ene vriendenboekje mee. Je kent ze vast nog wel. Van die boekjes waar je allerlei vragen kon invullen en deze eindigde vaak met de vraag "Wat wil je later worden?" Al op jonge leeftijd vulde ik daar eigen baas en politieagent in.

Best gek eigenlijk want ik kom niet uit een ondernemers familie. Ik denk dat ik toen al een sterke behoefte had aan vrijheid om mijn eigen ding te doen, mijn volledige potentie te benutten en mijn kwaliteiten optimaal in te zetten.

Image

Het leven had eerst nog andere plannenToen mijn ouders rond mijn 11e gingen scheiden bracht dat veel onrust met zich mee. Zoveel dat ik uiteindelijk op mijn 15e in een internaat kwam te wonen. Waar mijn leeftijdsgenootjes zich bezig hielden met school en uitgaan, was ik voornamelijk bezig met overleven en klaargestoomd worden om voor mijzelf te gaan zorgen op mijn 18e. Toen dit uiteindelijk zo ver was, was school al op een laag pitje gezet. Ik moest voor mijzelf zorgen, dus een baan leek mij destijds een beter idee.

Mijn leven liep prima, ik kon goed voor mijzelf zorgen en samen met mijn jeugd vriendje kochten we samen een huis. Alles liep op rolletjes en de droom van een eigen onderneming begon weer meer de aandacht te vragen. Maar ja in wat?

een eigen praktijk


Nu heb ik altijd al een interesse gehad in psychologie, zo had ik mij al ingeschreven voor de opleiding psychologie. Maar toen ik op mijn 20e voor het eerst moeder werd, had het leven weer andere prioriteiten. Als hij eenmaal wat ouder was. dan kon het altijd nog!

Maar toen ik op mijn 22e er alleen voor kwam te staan met mijn zoon was er al helemaal geen ruimte meer voor een opleiding. Al snel bleek dat hij wel erg druk was, zo werd hij doorverwezen naar een medisch kinderdagverblijf (omdat hij  letterlijk in de gordijnen hing op de opvang).

Het is nog steeds een heerlijk kind, maar wel eentje die je scherp in de gaten moet houden. Het overkwam hem allemaal, ze noemde hem ook wel eens de ‘Tasmanian devil’ zo raasde hij ook door het huis.

Ik droomde nog steeds van een eigen onderneming, maar wist nog steeds niet waarin.

Toen ik mijn huidige man leerde kennen kwam er eindelijk rust. De rust om eens adem te halen en weer naar mijzelf te kijken. We verhuisde naar Oldenzaal en kregen samen onze dochter. Ik had een leuke baan bij de politie en mijn leven liep op rolletjes.

En die eigen onderneming! Ja dat wou ik nog steeds erg graag.

Toen ik naast mijn baan een opleiding tot psychosociaal therapeut ben begonnen wist ik het, ik wil een eigen praktijk

Image

Imago styling


Je zult inmiddels begrijpen dat mijn verhaal nog een andere wending heeft genomen. Want toen ik tijdens een visagie training deze zin hoorde veranderde alles

“Zwarte kleding schept afstand”

Euhm, hoe dan! Ja leuke kleding kan je best een goed gevoel geven, maar zit er zoveel meer achter dan?

Nu ben ik een iemand die graag nieuwe dingen leert. Na een paar avonden het hele internet uitgeplozen te hebben over kleurenpsychologie, stuitte ik op de opleiding tot imago stylist. Zo impulsief dat ik ben heb ik mij maar meteen ingeschreven.

Tijdens deze opleiding vielen er steeds meer kwartjes, ik heb zoveel aha momentjes gehad dat ze niet meer te tellen zijn. Want dat kleding zoveel invloed heeft op jouw denken, voelen en doen, had ik nooit kunnen dromen. Een interesse in imago styling had inmiddels plaats gemaakt voor een ware passie.

Iedereen die er maar over wilde horen vertelde ik alles erover. Dit werd zo sterk dat ik zelfs tegen alle verwachtingen in tijdens mijn laatste jaar gestopt ben met de opleiding tot psychosociaal therapeut. Ik wist het zeker, ik wou alleen nog maar hier mijn energie is stoppen!

Eindelijk had ik het gevonden


Mijn droom werd dan ook eindelijk werkelijkheid, mijn onderneming was een feit. Een onderneming waarin ik al mijn kennis en ervaring kwijt kan. Waarin ik het styling vak perfect kan laten samensmelten met de wereld van de psychologie & personal branding. Een eigen methode die ik gebruik om andere ondernemende vrouwen te laten groeien. Zodat hun net als ik meer impact kunnen maken.

Image

Nu even wat luchtigsNou dat was wel een lang en serieus stuk om te lezen... Dus even tijd voor wat leuke weetjes over mij

  • Voordat ik in het styling vak terecht kwam, heb ik regelmatig een echte mode flater gemaakt. En ja, daar zijn foto’s van
  • Ik dans in een volwassen hiphop team en we doen zelfs mee aan wedstrijden
  • Je mij ’s nachts wakker kunt maken voor gekookte aardappelen met spinazie al la crème
  • Ik een ontzettend ochtend humeur heb, het eerste uur mogen er geen onzinnige vragen gesteld worden
  • Je mij beter niet de weg kunt vragen, ik rij nog verkeerd met de navigatie aan
  • Ik altijd veel te vroeg op afspraken kom, ik hou niet van te laat komen

Genoeg over mij , wie ben jij?


Wat leuk dat je tot zo ver bent gekomen. Je hebt nu een goed beeld over mij kunnen krijgen en ben erg nieuwsgierig wie jij bent.

Wat is jouw verhaal? Wat heb je al overwonnen? En ik ben vooral benieuwd naar al je dromen?

Wil je jouw personal brand versterken met de taal van kleding? Stuur mij dan gerust een berichtje.