Personal shoppingHoe zou het voelen als jij elke dag vol zelfvertrouwen voor de spiegel kan staan. Dat je precies weet hoe je de leukste setjes kunt samenstellen. Die niet alleen je zelfvertrouwen een boost geven, maar ook nog eens je figuur op op z’n mooist uit laat komen.

Tijdens een personal shopping sessie gaat het namelijk meer dan om alleen kleding. Ik kijk ook naar je persoonlijkheid, wie ben je? Wat wil je uitstralen? Hoe wil jij je voelen? En wat kan kleding voor jou betekenen. Dit houd in dat we niet op zoek gaan naar de laatste trends en hipste kleuren. We gaan op zoek naar items die een echte waarde gaan geven aan je persoonlijkheid.

Het voordeel van een personal shopping sessie is het onafhankelijk advies van een expert. Hierdoor voorkom je miskopen en bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Ik ben namelijk op de hoogte van de juiste winkels en collecties. Zo kan ik gerichter op zoek gaan voor jou en voor elk budget!

Na een personal shopping sessie weet je precies welke stijl bij je past, welke pasvormen je figuur het mooist uit laten komen, welke kleuren je laten stralen en hoe ook jij eindeloos leuke outfits kunt samenstellen.

Er zijn verschillende mogelijkheden, zo is er altijd een sessie die bij je past!

Personal shopping met La Confianza

De voordelen van personal shoppen


  • Vol zelfvertrouwen voor de spiegel staan
  • Je ontdekt alles over pasvormen, kleuren en setjes maken
  • Onafhankelijk kledingadvies van een expert
  • Geen miskopen meer!
  • Het bespaart tijd en geld
  • Shoppen kan in ieder budget
  • Er zijn verschillende mogelijkheden

gezellig samen personal shoppenWil je graag een keer samen gezellig samen shoppen, alleen deze keer onder begeleiding van mij. Dan kan dat ook, dit is mogelijk vanaf 2 personen met een maximum van 6 personen. Zo ben je nog steeds verzekerd van voldoende tijd en aandacht

marloes aan het personal shoppen

Of je nu alleen komt, samen of het shoppen liever aan mij overlaat. Voor iedereen is er een mogelijkheid die bij je past.

Zo kun je samen met mij shoppen of het shoppen aan mij overlaten. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is het doorpassen in de studio!

marloes aan het personal shoppen

Tijdens het shoppen de beste kleuren uitzoeken? Ik raad iedereen aan een keer een kleuradvies af te nemen. Hierbij gaan we met verschillende kleurdoeken bekijken welke kleuren er absoluut in jouw kledingkast thuishoren. Het ontdekken van je topkleuren en juiste kleurcombinaties maakt het shoppen nog leuker. En samen met een wel hele leuke korting!

marloes aan het personal shoppen met klant
Vrouwen met winkeltassen

Tarieven
personal shopping


  • Standaard personal shopping dag : 3,5 uur €279,-
  • Personal shopping samen: 2 tot 6 personen 3,5 uur €279,-
  • Combi deal personal shopping dag + kleuradvies VIP: Van €430,- voor €379,-