vrouw met blauwe jeans en groene blouse op straat

Platte billen lijken voller met deze 5 tips

In het tijdperk van de Kardashians zijn vollere billen hotter than hot. Maar wat als je platte billen hebt, hoor je er dan niet meer bij… Nu kun je uren zwoegen in de sportschool in de hoop dat het wat doet. Of je kunt verder lezen en dan vertel ik je hoe je platte billen heel simpel voller kan laten lijken.

De juiste kontzakken

De kontzakken van je jeans, die maken het verschil. Kies het liefst voor een jeans waarvan de kontzakken wat verder van elkaar afstaan. Dit zorgt er namelijk voor dat je derriere wat breder lijkt. Let ook op de hoogte van de zakken. Hoe hoger hoe beter, want zo lijken je billen van beneden ook wat voller!

Er zijn tegenwoordig ook jeans te vinden met een shaping effect, dat wil zeggen dat de stof en zakken zo genaaid zijn dat ze je billen een mooie lift geven!

achterkant van een blauwe jeans
Vila push-up jeans €49,99,-

Prints

Grotere prints zorgen ervoor dat je wat meer volume creëert. En laat nu net de printjes broek een echte trend zijn, gelukkig voor jou dus keuze genoeg. Een grote print is namelijk voor ons oog goed te volgen en zorgt voor een beetje extra volume! Let wel op dat je niet gaat voor een fijn printje, want deze doet juist het tegenovergestelde.

pantalon met grote bladeren print
Mango €29,99,-

De A-lijn rok

De uitlopende A-lijn rok is perfect om je billen wat voller te laten lijken. Het geeft namelijk volume op de juiste hoogte. Zorg er dan wel voor dat het een rok is die is gemaakt van een stevige stof, dus een stof die ook wat uitblijft staan als je hem aan hebt. Kies je voor een jurkje dan gelden hier dezelfde tips!

Zwarte a-lijn rok met knoopjes aan de voorkant
Morgan A-lijn rok €50,-

Laagjes

Wil je plattere billen wat voller laten lijken dan kun je ook heel makkelijk met laagjes gaan werken. Meerdere laagjes, denk aan een top die net iets onder het jasje wegkomt zorgen namelijk voor focus punten. En focus punten maken wat voller en breder. Laat je dus de top eindigen in het midden van je billen, dan zullen ze daar breder en voller lijken. Hoef je gelukkig ook niet naar de sportschool vanavond!

Push-up onderbroek

De wat! Ja dames er bestaan toch echt onderbroeken met ware kadetjes erin. Je kunt het vergelijken met een goede push up bh, daar zit ook aardig wat vulling in. Alleen draag je hem nu aan je billen. Nu heb ik het al eens gezien bij iemand die zo’n onderbroekje droeg en wauw wat een mooi en natuurlijk effect geeft het. Ze kocht hem voor een paar euro bij de Primark, maar ze zijn ook gewoon online te vinden!

Gelukkig hoef je met deze tips geen 100 squats per dag meer te doen. Want het effect van kleding is zoveel groter dan je denkt. Je kunt alles smaller, breder, voller, slanker, langer etc. laten lijken.

Veel liefs,
Marloes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.