Proefles: een kast vol zelfvertrouwen


In de cursus werk je met een werkboek, deze is niet terug te vinden in deze proefles.

1.1: de Invloed van kleding


Wat er in de kast hangt bij vrouwen hangt voornamelijk af van verschillende factoren. In deze video bespreek ik ze niet alleen, ik vertel je ook hoe een paar van deze factoren je zelfvertrouwen beïnvloeden

1.2: Je persoonlijke stijl


Je persoonlijke stijl is een reflectie van wie je bent aan de binnenkant. Ieder persoon heeft een unieke stijl, zelfs als je beide dezelfde outfit draagt.

Het ontdekken van jouw persoonlijke stijl is een belangrijke stap naar meer zelfvertrouwen. Maar ook naar het aantrekken van je ideale klant!

1.3: I Love Pinterest


Nu je weet wat er in je kast hangt, gaan we ontdekken of deze stijl ook echt bij je past. Pinterest is DE plek waar je jouw echte stijl kunt vinden. In deze video leg ik je niet alleen de opdracht uit. Maar wijs ik je ook op de valkuilen van je innerlijke criticus.

1.4: Je onzekerheden


Iedere vrouw kent ze wel... De onzekerheden over je uiterlijk en je figuur. Heb dan ook geen illusie dat ik ze voor je kan weg toveren. Wat ik je wel kan laten zien, is een andere manier om er mee om te gaan.

1.5: Je pluspunten


Wat er in de kast hangt bij vrouwen hangt voornamelijk af van verschillende factoren. In deze video bespreek ik ze niet alleen, ik vertel je ook hoe een paar van deze factoren je zelfvertrouwen beïnvloeden

Je hebt nu 20% van de cursus voltooid. Wil je direct toegang tot de rest?

20%

Ja, ik wil direct toegang
Niet goed, geld terug garantie!