Rimmel super gel nagellak

Rimmel super gel nagellak, blijft het echt 10 dagen mooi?

Persoonlijk vind ik het altijd mooi als iemand haar nagels mooi gelakt heeft, het geeft gewoon net dat beetje extra.

Nu is er alleen één groot probleem met mij en nagellak….Binnen 24 uur beginnen ze alweer te chippen en geloof mij ik heb alle tips & trucs geprobeerd om mijn nagellak langer mooi te houden, niets lijkt maar te werken bij mij.

Dus toen ik hoorde van de Rimmel super gel nagellak, de gel nagellak die zonder UV lamp tot wel 10 dagen mooi blijft, ben ik meteen naar de Kruidvat gerend. Vandaag vertel ik je over mijn ervaring met de Rimmel super gel nagellak.

De Rimmel super gel is er in maar liefst 20 verschillende kleuren, dus voor iedereen keus genoeg neem ik aan. Je hebt alleen niet de kleur nodig maar ook nog een top coat, deze top coat zorgt ervoor dat je nagellak zolang mooi blijft volgens Rimmel.

Ik heb braaf 2 dunne laagjes met de kleur aangebracht en heb ze mooi afgelakt met de top coat. Ik draag hier de kleur 0.13 Bare Hug.
Rimmel super gel

De nagellak droogt vrij snel dus je hoeft geen uren te wachten tot je weer iets mag aanraken. Dat is voor mij al een absoluut pluspunt, ik wacht altijd net niet lang genoeg en kan dan weer overnieuw beginnen, zo frustrerend het leven van een vrouw 🙂

Ik moet eerlijk zeggen ik heb de 10 dagen niet kunnen redden, ik kwam zelfs niet eens tot de helft. Toch ben ik tevreden, mijn nagels zijn meer dan 48 uur perfect gelakt door het leven gegaan. Dit is voor mij een nieuw record. Na ruim 2 dagen begonnen ze toch iets te chippen, niet heel erg trouwens en van afstand nauwelijks zichtbaar. Maar voor een perfectionist als ikzelf reden genoeg om het eraf te halen. Het eraf halen ging trouwens heel makkelijk, gewoon met een nagellak remover.

Rimmel super gel nagellak

Ik moet toch toegeven dat ik onder de indruk ben van deze nagellak, voor mij zijn ruim 2 dagen mooi gelakte nagels een nieuw persoonlijk record. Dus als ik een feestje heb zal ik er zeker weer voor gaan zitten.

De prijs van deze nagellak is €7,99
Bij de eerste keer zal je dan ook de top coat moeten halen, deze is ook €7,99
Hij is o.a. te koop bij Kruidvat

Tot volgende week

Liefs jouw persoonlijke styliste
Marloes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *