herfstcollectie stijltips

Stijltips voor de nieuwe herfstcollectie van 2016: deel 1

We zijn onze zomerkleren alweer zat en zijn weer toe aan wat nieuws. Gelukkig stroomt de nieuwe herfstcollectie de winkels alweer binnen. Dus je gaat volle moed de stad in of shopt online en je raakt te gretig, allemaal nieuwe en mooie kleding. Eigenlijk wil je alles wel. Met vaak als gevolg een heel leuk blousje, topje of die prachtige jurk uit de etalage die maar eindeloos in de kast blijft hangen, zonde toch!

Dus vandaag mijn stijltips voor de nieuwe herfstcollectie, zodat die miskopen verleden tijd zijn.

Warme kleuren: Als je aan de herfst denkt denk je vaak aan de vallende bladeren en de prachtige kleuren van de bomen. Ook deze collectie zien we veel warme kleuren terugkomen in de kleding, dit is natuurlijk fantastisch als je een kleurtype herfst bent, maar laat een zomertypje er al snel witjes uitzien. Let dus goed op wat de kleur voor jou doet, maakt hij je levendig of doet hij juist niets voor je.

jurk warme kleur Top warme kleurwarme jurk

Franjes en Rouches: Op en top vrouwelijkheid stralen ze uit en helemaal geschikt voor de romantische stijl. Wat franjes en rouches ook doen is aandacht vragen en volume toevoegen. Ben je bijvoorbeeld wat voller van boven, bedenk dat dat rouches en franjes op een blousje je meer volume en aandacht geven op een plek die je misschien liever niet teveel aandacht wilt geven.

ruchesruches 2franjes

Bomberjacks: Heerlijke stoere modellen of met een super vrouwelijk printje. I love it…Maar helaas niet voor mij weggelegd, waarom? Omdat het mijn zandloper figuur niet goed doet, mijn smalle taille verdwijnt in het niets en ik lijk ineens een stuk zwaarder. Maar gelukkig voor de dames met een appel, een driehoek of H figuur het perfecte item.. Ik ben nu stiekem wel een beetje jaloers 😉

bomberjack warmBomberjackbpmberjack 2

De midi lengte: Deze jurk of rok valt op de kuit en heeft een echte 80s look. Ben je niet zo groot dan is dit misschien niet de beste lengte voor je. Het maakt je al snel nog kleiner en erger nog een beetje propperig, dat willen we natuurlijk niet. Ook voor de dames met stevige kuiten is het ook beter deze trend over te slaan, doordat de rok eindigt op het dikste deel van je kuit lijkt hij nog steviger.

midi jurkmidirokmidi jurk 2

Heb je nu nog brandende stijlvragen? Zondag 11 september staat La Confianza tijdens het mode event in Oldenzaal in winkelcentrum de Driehoek. Kom dus gezellig langs en stel al je vragen en geniet ondertussen van een prachtige modeshow van de herfstcollectie.

Wil je graag weten welke kleuren jou het beste staan en/of welke kleding jouw het meest flatteert? Investeer dan eens in jezelf met een kleur- en/of stijlanalyse. Voor de mogelijkheden kijk op onze website

Heb jij al geshopt deze herfstcollectie? Laat het mij weten bij de reacties.

Veel liefs jouw persoonlijke styliste
Marloes xxx

Comments 2

  1. Pingback: Stijltips voor de herfstcollectie 2016: deel 2 -

  2. Pingback: Stijltips voor de herfstcollectie 2016: deel 2 - La confianza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *